Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

BOSS Katana-100/212 gitárkombó
BOSS Katana-100/212 gitárkombó
153 900 Ft
145 900 Ft
ÚJ

BOSS Katana-100/212 gitárkombó

KATANA-100/212 Gitárerősítő

MESTERIEN KIGONDOLT HANGZÁSOK A ROCKZENÉHEZ

A Katana egy hagyományos szamuráj kard, amely a becsületet, precizitást és művészi érzéket szimbolizálja a japán kultúrában. A Katana sorozat erősítőinek tökéletesen csiszolt, metsző hangzása generációkon átívelő elhivatottság és szakértelem eredménye, ezért is viselik büszkén ennek a fenséges kardnak a nevét. A Waza fejlesztés nyomdokában, ezek az innovatív erősítők a BOSS elhivatottságot testesítik meg a tökéletes rock hangzás keresésében. A szabadalmazott áramköri konstrukcióknak és minden részletre kiterjedő finomhangolásnak köszönhetően, a Katana sorozat a hagyományokon alapuló szakértelmet és a mai modern funkciókat ötvözi ezekben az újgenerációs rock erősítőkben.

Az erősítő 100W-os kimeneti teljesítményét két egyedi, 12-inches hangszóró adja le. A Katana-100/212 átütő hangzása garantáltan kiszól bármilyen zenekari összeállításból. Az innovatív Power Control funkcióval alacsonyabb hangerő mellett is ugyan azt az inspiráló hangzást kapjuk az otthoni gyakorláshoz. Mindezek mellett a Katana-100/212 integrált elérést biztosít 55 BOSS effekthez is, amelyek beállítása tetszőlegesen végezhető el az ingyenes BOSS Tone Studio szerkesztő szoftverrel. Egyszerre 15 különböző effekt konfigurálható az erősítőben, így egyetlen erősítővel és kész hangzásokkal érkezhet a színpadra.

  • Színpadra termett, 100W-os kombó erősítő, két egyedi, 12-inches hangszóróval
  • Öt különleges erősítő karakter: Clean, Crunch, Lead, Brown (a Waza erősítőből átvéve) és Acoustic (az elektroakusztikus gitárokhoz)
  • 55 testreszabható effekt elérése a BOSS Tone Studio szerkesztő szoftverrel
  • 15 különböző effekt tárolása az erősítőben és egy időben három effekt használata
  • Dedikált Gain, Presence és effekt vezérlés a gyors hangszín beállításhoz
  • Négy memória az összes erősítő és effekt beállítás tárolásához és behívásához
  • Power Control funkció, amely kitekert hangzást és dinamikus játékérzet biztosít alacsony hangerő mellett is
  • Behajtható lábak az optimális monitorozáshoz és hang megfelelő irányításához
  • Profi effekt és erősítő összeállítások a BOSS Tone Central weboldalról

Kifinomult erősítő, inspiráló hangzással

Kivételes hangzásával és játékérzetével, a Katana-100/212 olyan gitárosok számára készült, akik igazán komolyan veszik a hangzást a fellépéseken, felvételkészítésnél vagy otthoni gyakorlásnál. Az egyedi, 12-inches hangszórók a kiváló Waza erősítő számára kifejlesztett speciális módszert alkalmazzák, amely optimalizálja a hangszóró és hangláda hangkarakterét. Ennek köszönhető az a határozott, energikus és megkülönböztető hangzás, amely kizárólag a high-end gitárerősítőkre jellemző. Az 5 kiválasztható erősítő karakter kombinálásával, a Katana-100/212 önmagát is felülmúlja teljesítmény és kifejezőerő tekintetében.

Öt eredeti erősítő karakter a rock gitározásra kiélezve

A tökéletességre törekvő BOSS mérnöki csapat öt erősítő karakterrel látta el a Katana-100/212 erősítőt. Ezek között minden megtalálható a népszerű vintage hangzásoktól a modern high-gain hangzásokig A Clean természetes és tiszta, miközben a Crunch kellően harapós és jól reagál. A Lead széles dinamika tartományban használható a különböző zenei stílusokhoz, a szúrós blues szólóktól a darálós legato szólókig. A Waza erősítőből átörökített DNS-nek köszönhetően a Brown azt a tökéletes high-gain hangzást biztosítja, amelyet világklasszis rock gitárosok keresnek. Az Acoustic tovább bővíti a Katana sokoldalúságát azáltal, hogy optimalizálja az erősítő hangzást az elektroakusztikus gitárokhoz is.

A pedálok otthon is maradhatnak

A beépített BOSS effekteknek és behívható hangszín beállításoknak köszönhetően az erősítő mellé elég csak egy gitár a kívánt hangzások megszólaltatásához. Az USB-n keresztül elérhető BOSS Tone Studio-ban 55 további effekt érhető el, amelyek részletesen szerkeszthetőek a saját hangzások létrehozásához. Az általános Distortion, Delay és Reverb effektten túl, olyan effekteket is alkalmazhatunk, mint a Pitch Shifer, Ring Modulator, Slicer stb. Az erősítőbe egyszerre 15 különböző effekt tölthető be és ezek közül három használható egy időben. Négy Tone beállítás kombináció tárolható, majd hívható be az erősítővel. Az ezekhez kapcsolódó panel beállításokat egyetlen gomb megérintésével, bármikor elérhetjük. Továbbá külön megvásárolható lábkapcsolók és expression pedálok csatlakoztatása is lehetséges, így a kezek szabadon maradhatnak az erősítő vezérlése közben.

Egyszerű használat

A sok összetett funkció ellenére a Katan-100/212 kezelése rendkívül egyszerű. A Gain szintek beállításához használható külön potméterekkel, a három sávos EQ-val és Presence beállítással a kívánt hangzás hallás utáni, gyors kitekerhető. Az alapvető effekt paramétereket gombok forgatásával, egyszerűen állíthatjuk be és ezeket egy rövid gombnyomással tárolhatjuk is a belső memóriába. A Power Control funkcióval egyszerűen visszavehetjük a hangerőt kisebb színpadokon vagy az otthoni gyakorláshoz, a Standby beállítással pedig azonnal elnémíthatjuk az erősítőt, amikor gitárt cserélünk vagy szünetet tartunk. A kihajtható lábak lehetővé teszik az erősítő megdöntését a hang megfelelő irányításához

BOSS Tone Central

A BOSS Tone Central weboldalon keresztül számos ingyenes erősítő és effekt beállítást érhet el a Kata sorozat erősítőihez. Ezeket a profi gitárosok által létrehozott hangzásokat azonnal használhatja különböző zenei stílusokhoz vagy jó kiinduló pontot nyújtanak a saját hangszínek kialakításához. A beállításokat a BOSS Tone Studio szerkesztő szoftverre töltheti be a Katana erősítőbe, amely szintén a BOSS Tone Central oldalon érhető el. A Katana effektek kiválasztása és szerkesztése mellett, a BOSS Tone Studio segítségével kényelmesen rendszerezheti a Katana beállításokat a különböző fellépésekhez, felvételkészítéshez és gyakorláshoz.

Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Raktáron :  1 db
5
Kezdete: 2021.10.05   A készlet erejéig!
Megtakarítás 8 000 Ft
145 900 Ft
153 900 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
  • 100 Watt gitárkombó, 2x12" hangszóró
Adatok
Cikkszám:
979774
Tömeg:
17 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!