Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

Boss RC-1 loop station pedál
Boss RC-1 loop station pedál
42 900 Ft

Boss RC-1 loop station pedál

Boss RC-1: a BOSS RC-1 az eddigi legegyszerűbb, legkönnyebben kezelhető Boss Loop Station, ráadásul remek szórakozás is! Az RC-20 Loop Station 2001-es megjelenése óta, a BOSS folyamatosan újabb és újabb Loop termékeket dobott piacra. Annak ellenére, hogy Loop művészek és előadók világszerte nagy megelégedéssel használják ezeket a frázis loopereket, a BOSS egy még egyszerűbb és kedvezőbb árfekvésű megoldás után kutatott. Az RC-1 egy lényegre törő Looper, melyet igazán könnyű használni. Tapasztald meg te is, milyen élvezet a loopolás ezzel a BOSS kispedállal, miközben felveszel, lejátszol, ráveszel, vagy éppen használod az Undo/Redo műveleteket. Természetesen az RC-1-re ugyanúgy jellemző a BOSS minőség, melyre számítanak és melyben megbíznak a zenészek világszerte.    A fedlapon található egy 24-részből álló, kör alakban elhelyezkedő LED kijelző, amely egy új és innovatív Loop indikátor. Azonnal látjuk rajta a felvétel, rájátszás vagy lejátszás módokat. A maximális 12 perces sztereó felvételi idejével, az RC-1 hosszabb produkció felvételére is alkalmas, hogy a kreativitásnak semmi ne szabhasson határt! A sztereó ki és bemeneti aljzatok lehetővé teszik sztereó effektek és erősítők alkalmazását is loopolás közben, vagy akár sztereó hangszereket is csatlakoztathatunk az eszközhöz, például szintetizátort. További kényelmi funkciók az elemes és AC adapteres működés, valamint a külső lábkapcsoló használatának lehetősége.

Teljesen mindegy, hogy kezdő- vagy turnézó profi zenész használja, az RC-1 kiváló választás minden gitáros, basszusgitáros, vagy billentyűs számára, gondoljunk csak a használhatóságra, egyszerűségre, praktikusságra és persze az élvezetre, amit ez a kis Looper nyújthat.

Az RC-1 beilleszthető a már meglévő pedál board-unkba, vagy effekt rendszerünkbe. Remek eszköz, ha gyakorlásról, tanulásról van szó, mivel gyorsan és egyszerűen vehetünk fel kíséretet, amire aztán rájátszunk. Akár sztereó hangszereket, például szintetizátort is ráköthetünk.

Bővíthető külső lábkapcsolóval: az opcionális FS-7 még egyszerűbbé és könnyebbé teszi a lábkapcsolást. Az "A" kapcsolóra lépve leállítható a looper felvétel/rájátszás/lejátszás. Az "A" lábkapcsoló lenyomva tartásával kitörölhető a felvett frázis. A "B" kapcsolóra lépve pedig végrehajtható az Undo és a Redo művelet. Ilyen egyszerű!

Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Rendelhető
42 900 Ft
Részletek

 

 

Adatok
Cikkszám:
792244
Tömeg:
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!