Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

Boss TE-2 Tera Echo visszhangosító pedál
Boss TE-2 Tera Echo visszhangosító pedál
69 900 Ft

Boss TE-2 Tera Echo visszhangosító pedál

  • Új generációs BOSS kompakt pedál, több-dimenziós processzálással (MDP) egy saját fejlesztésű technológiának és egyedi DSP-nek köszönhetően
  • Telt, gazdag echo és ambiencia effektek
  • Egyedi módon dúsítja a direkt gitárhangot, anélkül, hogy elfedé azt
  • A Freeze funkció segítségével kitartható az ambiencia hang, amire rászólózhatunk, vagy használhatjuk hangeffektként is
  • Rendkívül érzékeny a hangerőváltozásokra és a játék dinamikára
  • Sokféle hangzás előállítható a már jól megszokott szabályzókkal
  • Mono / sztereó be- és kimenet

A Multi-Dimensional Processing (MDP) technológiával vezérelt TE-2 Tera Echo egy rendkívül dinamikus, újfajta, sztereó téreffektet hoz létre, mely túlmutat a hagyományos visszhang és zengető effekteken.

 

 

Több-dimenziós processzálás a különleges, egyedi hangzásért

A Roland innovatív több-dimenziós jelfeldolgozása (MDP) többféle szempontból elemzi az audio jelet és minden egyes dimenzióra egy ideálisnak mondható effektet alkalmaz. A játékdinamika vagy a bemeneti jel hangerejének változása alapján, az MDP vastag, teljesen új hangzásokat hoz létre, melyek korábban elérhetetlen kifejezőkészséget biztosítanak.

TE-2: A visszhang, mely ihletet ad

Az MDP-nek köszönhetően, a TE-2 bámulatosan új térbeli effektet hoz létre, mely rendkívül inspiráló lehet. Az összetett belső jelfeldolgozás egy elképesztően gazdag térbeli hangzást hoz létre, jelentősen dúsítva a tiszta gitárhangszínt, anélkül, hogy elfedné a direkt hangot. A TE-2-vel - egyszerű, kispedálokban megszokott szabályzóinak és a játékdinamikára történő érzékenységének köszönhetően -, a hangzások széles skálája elérhető. Továbbá a Freeze funkció segítségével, kitarthatjuk az aktuális effekt hangot, és rászólózhatunk erre a különlegesen szép hangképre.

A 100. BOSS kompakt pedál!

A TE-2 Tera Echo a 100. modell a BOSS kompakt pedál sorozatának történelmében, így igazi mérföldkőnek számít. Az OD-1 1977-es megjelenése óta, a BOSS legendás kompakt pedáljai, világszerte több millió zenészek okoznak örömöt, adnak inspirációt és váltak nélkülözhetetlen zenei társsá. A közel négy évtizede tartó zenei és újító szellemiség folytatódik a TE-2-ben, mely továbbviszi a BOSS örökséget - ihletet adó, vezető technológiát csempészve a zenészek életébe.

Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Rendelhető
69 900 Ft
Részletek

Adatok
Cikkszám:
00301
Tömeg:
400 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!