Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

Korg Grandstage 88 . digitális zongora
Korg Grandstage 88 . digitális zongora
733 900 Ft
ÚJ

Korg Grandstage 88 . digitális zongora

Csúcsminőségű zongora, mely a nagyzongorák és más billentyűs hangszerek széles választékát a jól áttekinthető kezelőfelülettel ötvözve a mester szintű játék minden feltételét biztosítja. Állvánnyal és Damper pedállal érkezik.

Főbb jellemzők

 • Billentyűzet: RH3, 88 billentyű
 • Hanggenerátor: Acoustic Piano (akusztikus zongora - SGX-2), Electric Piano (elektromos zongora - EP-1), Organ (orgona - CX-3, VOX, Compact), PCM (HD-1), Analog Modeling (analóg modellezés - AL-1)
 • Maximális polifónia: SGX-2: 60 két sztereó hang (maximum 240 hangnak felel meg), (TBC) EP-1: 100 hang, CX-3 / VOX / Comapct: 128 hang, HD-1: 64 sztereó hang (maximum 128 hangnak felel meg), AL-1: 36 hang
 • Preload PCM memória (TBC): Körülbelül 19 GB (32 GB lineáris konverzió)
 • Programok (TBC): Körülbelül 500 program
 • Kedvencek: 64 kedvenc
 • Egységek: 2 (Billentyűzet egység / Ensemble egység, Layer / Split lehetőség)
 • Master effektek: Reverb / Delay: 8 típus, 3 sávos EQ
 • Inzert effektek: 82 típus, 4 egység (Bizonyos programok effekt beállításai részben szerkeszthetők.)
 • Egyéb funkciók: Dinamikus vezérlés
 • Csatlakozók: Audio Out XLR (L, R), Audio Out (L/Mono, R), Phones, Damper, Switch, Pedal, MIDI In/Out, USB A/B típusú
 • Méretek (Sz x Ma x Mé): 1131 x 359 x 140 mm
 • Tömeg: 20,4 kg
 • Tartozékok: Kottaállvány, billentyűzet állvány (Standard-M-SV), Damper pedál (DS-1H)

Koncepció

A Grandstage a könnyű használat mellett a színpadi zongorák billentyűs hangjainak legnagyobb választékára fekteti a hangsúlyt, csúcsminőségű színpadi zongora és munkaállomás (Workstation) technológiákat ötvözve.

A KORG újonnan kifejlesztett hangmotorjával és a Grand Piano hangzások széles választékával "a legjobb hangú színpadi zongora" szolgáltatásait biztosítja a legigényesebb, csúcsminőségű zongorára vágyó felhasználók igényeinek kielégítésére.

A Grandstage célja, hogy az elmúlt években piacra került Stage billentyűzetek legjobbja legyen.

Kinek ajánljuk leginkább?

Azoknak a billentyűsöknek, akik olyan színpadi zongorát keresnek, amely segíti őket abban, hogy kiváló hangjával és billentésével maguknak és közönségüknek egy autentikus zongora megszólalásának élményét nyújtsák.

Billentyűzőknek, akik élőben játszanak és egy munkaállomáshoz vagy valamilyen színpadi zongorához hasonló, jobban átlátható és könnyen használható felületet keresnek.

Zenészeknek, akik a lehető legjobb digitális zongorahangokat keresik.

Kiváló hangminőség

A KRONOS hangmotorja már bizonyított. Ennek továbbfejlesztett változata a Grandstage hangmotorja, mely kifejezetten színpadi zongorákhoz készült.

A billentyűs hangok, különösen az akusztikus zongora és az elektromos zongora hangszínek legszélesebb választéka

SGX-2 hangmotor a világ öt legkiválóbb zongoráihoz - Steinway, Bechstein, Bösendorfer, Yamaha, Fazioli* (*a KORG újdonsága). A gazdagabb és kifejezőbb hangzás érdekében minden billentyű Multi Layer, nem Loop-olt, nagyméretű hangmintákat szólaltat meg.

Az EP-1 hangmotor az elektromos zongora hangok széles választékát garantálja (Tine EP I, Tine EP II, Tine EP V, Tine EP DMP, Reed EP 200, Reed EP 200 A). Minden elektromos zongora hang a maga természetes módján, effektekkel és ládáival szólal meg.

A hangszínek széles választéka

7 kiváló minőségű hangmotor: SGX-2 (A. Piano), EP-1 (E. Piano), CX-3 (Tone Wheel Organ), VOX* (VOX Continental), Compact* (Farfisa), AL-1 (analóg modellezés) és HD-1 (PCM). (*a KORG újdonsága)

A KEYBOARDS egység és az ENSEMBLE egység körülbelül 500 programon osztozik. A KEYBOARDS egységen (jobb oldalon) olyan hangokat választhat ki, mint például a zongora, az elektromos zongora, az orgona, vagy a csemballó. Az ENSEMBLE egységen (balra) választhatja ki a vonós, a rézfúvós, a szintetizátor, a Mellotron és más, hasonló hangszíneket.

Gyorsan és egyszerűen beállítható Layer/Split funkció.

Lenyűgöző hangminőség - minden részletében finoman hangolható

A zongoraminták mindegyikéhez sztereó zongora és egy új monó zongora tartozik. Színpadon vagy a stúdióban sok professzionális billentyűs a monó zongorát erősebbnek érzi, ráadásul ezek nem okoznak olyan "fázis" problémákat, amelyek akkor fordulhatnak elő, ha mono és sztereó jelforrások egyidejűleg vannak jelen. A Grandstage monó zongora hangjai - a legjobb minőség érdekében - valódi monó hangminták.

Az említett 5 nagy zongora mellett, a hangszer új PCM zongora hangjai az akusztikus zongora hangszínek széles választékát nyújtják.

További új PCM hangok: Clavinet 8 Layer-es mintával, Yamaha CP Piano, csembaló, Mellotron, Pipe Organ (a normál jazz és Rock orgonák mellett) valamint a híres, DX7-ből ismert FM Piano.

Az új orgona hangprogramok forgási sebességét modulációs kerékkel lehet változtatni.

A hangszerben kiváló minőségű effektek is helyet kaptak. Minden hangszín program - előre beállítva - a számára legmegfelelőbb effektekkel szólal meg (az elektromos zongora például Phaser és kórus effekttel).

Minden hang pontosan beállítható, hogy a hangszer "a legjobb hangzású színpadi billentyűzet" legyen, és a DYNAMICS vezérlővel a hangszínek még tovább finomíthatók.

*Preload PCM tároló összehasonlítás

 • Spec Data (tömörített): Grandstage: 19 GB / KRONOS: 21 GB
 • Tényleges adatok (lineáris konverzió): Grandstage: 32 GB / KRONOS: 27 GB

A KRONOS-hoz hasonlóan a Grandstage is nagyszámú PCM-et tartalmaz, de elsősorban az akusztikus zongora hangszínekre helyezi a hangsúlyt. A Grandstage SGX-2 PCM-je 29,4 GB-nyi, ez a KRONOS SGX-2 esetében 17,6 GB.

Könnyen átlátható felhasználói felület, egyszerű kezelés a színpadon

A körültekintően megválasztott paraméterek vezérlése közvetlenül a Grandstage tetején elhelyezett kezelőszervekkel történik. A gombok és szabályzók elrendezése biztosítja a könnyű kezelést, amely egy színpadi billentyűzet esetén - élő alkalmazást feltételezve - elengedhetetlen.

KEDVENCEK: 64 FAVORITE hely, melyek lehetővé teszik a hangszínek azonnali betöltését. A könnyen kijelölhető és behívható 64 hang és beállítás a két sorban elhelyezett 16 gomb kombinációjával kezelhető.

DYNAMICS gomb: A KORG saját fejlesztésű DYNAMICS gombja könnyen kezelhető, így a Velocity változtatásával azonnal beállítható a hangerő és a hangszín. A stílusnak és a zenének megfelelően testreszabható a billentyűzet billentése, így bármilyen előadásmódhoz jól igazodik. Ha például valaki szólót játszik, a DYNAMICS vezérlés beállításával erősebb vagy gyengébb dinamikával játszhat. Vagy például, amikor a billentyűs egy zenekarban játszik, a DYNAMICS vezérléssel beállítható, hogy a hangzás erőteljesebb, egyenletesebb legyen. A Grandstage RH3 súlyozott billentyűzete a DYNAMICS vezérlés segítségével úgy is beállítható, hogy egy félig súlyozott szintetizátor billentyűzet érzetét nyújtsa.

3 sávos EQUALIZER: Ennek segítségével a teljes hangzás a helyszín akusztikai jellemzőihez igazítható.

8 típusú REVERB / DELAY egység: Az egyes effektek típusa és az effekt mennyisége közvetlenül is módosítható. Az effektek között újonnan fejlesztett effektek is helyet kaptak: az iVerb természetesen szétterülő, lágy visszhang tulajdonságokkal rendelkezik, a Spring Reverb pedig olyan Vintage hangzásokhoz készült, mint az orgona és a gitár.

LOCK funkció: A LOCK funkció megakadályozza, hogy a hangszer vezérlőit, kapcsolóit és gombjait véletlenül elállítsák.

Smooth hangátmenet funkció: A funkció lehetővé teszi, hogy miután megszólaltatott egy hangot, a lenyomott másik billentyű hangja finom átmenettel (legátósan) szólaljon meg.

RH3 súlyozott billentyűzet

A Real Weighted Hammer Action 3 (RH3) billentyűzet a valódi zongora játék élményét nyújtja, ennek megfelelően az alsó regiszterben nehezebb a billentés, és ahogy a zenész az egyre magasabb hangok felé halad, a billentés is egyre könnyebbé válik. Az ismételt billentyű leütések – még ha azok nagyon gyorsak is - jól reprodukálhatók, így nem akadályozza az előadóművész kifejezési szándékát.

Luxus megjelenés

A vezérlőpanel alumíniumból készült és a hangszer fedőlapja és háta is fém lemezekkel van kiegészítve. Mindezek egységessé teszik a stílust. A fedőlap egyébként finoman erezett, minőségi fa borítást is kapott. A hátlapon található KORG embléma különféle színekben világít, ez eleganciát kölcsönöz és javítja a színpadképet.

Két modell: 88 és 73 billentyűs

Az előadók - a szállítási körülményeknek és a játék igényeknek megfelelően - 73 és 88 billentyűs Grandstage változat közül választhatnak.

Tartozék billentyűzet állvány (Standard-M-SV), kottatartó és Damper pedál (DS-1H)

A Standard-M-SV egy új billentyűzet állvány, mely külön a Grandstage 88 & 73 számára készült. A magasság és a dőlés szög könnyen beállítható, és egy külön megvásárolható kiegészítő polccal a Standard-M-SV kétszintű billentyűzet állványként is használható. A Standard-M-SV állvány külön dobozban, a kottatartó és a DS-1H pedig a Grandstage kartondobozában kapott helyet. A Standard-M-SV és az opcionális kiegészítő polc a legtöbb, más gyártó által készített billentyűzethez is használó.

Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Raktáron :  1 db
733 900 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek

Adatok
Cikkszám:
941947
Tömeg:
20,4 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!