Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

Korg Kross 88 szintetizátor workstation
Korg Kross 88 szintetizátor workstation
479 900 Ft

Korg Kross 88 szintetizátor workstation

A Korg KROSS zenei munkaállomás egy számtalan funkcióval kiegészített, hordozható szintetizátor billentyűzet.

A KROSS lehetővé teszi, hogy az otthon elkészített hangzásokat és dalokat, valamint a teljes rendszert bármikor magával vihesse! A hangzások gazdag választéka a maga nemében egyedülálló. A KROSS tervezésekor az elsődleges cél a használhatóság volt. A készülék mikrofon bemenettel és beépített audió felvevővel is rendelkezik, mindez 6 darab AA méretű elemről működtethető.

Áttekintés:
- Stílusos kialakítás, piros-fekete színösszeállítás
- Könnyű, mindössze 4.3 kg-os (61 billentyűs modell), illetve 12.4 kg-os (88 billentyűs modell) súly, 6 darab AA méretű elemről történő üzemeltetés
- Kiváló zongora, elektromos zongora, és dobhangok
- Hihetetlen mennyiségű hangzás, kétszer annyi PCM memória, mint bármelyik korábbi készülékben, és minden igényt kielégítő zenei stílus választék
- A Sound Selector segítségével a kívánt hangzás gyorsan és könnyedén kiválasztható
- Favorites funkció, mely lehetővé teszi, hogy 64 kiválasztott hangzást vagy audió formátumú dalt egyetlen gombnyomással elérhessen
- Professzionális minőségű EDS-i hangkeltő rendszer, összesen hét féle effekt egyidejű használata
- Külső mikrofon vagy más jelforrás csatlakoztatásának lehetősége
- Quick Layer, illetve Split funkció
- Sztereó audió felvevő, rájátszási (Overdub) lehetőséggel
- Az Electribe-ból már jól ismert Step szekvenszer, 16 Track-es MIDIszekvenszer, Drum Track, és Arpeggiator
- USB-n keresztül számítógéphez csatlakoztatható, a használt DAW szoftverben Plug-in-ként jelenik meg

Stílusos kialakítás, piros-fekete színösszeállítás
A különleges színösszeállítás és a forma - szinpadon vagy bárhol máshol - szinte vonzza a tekintetet. A hangszer teteje fekete, míg a háta és oldala - amit a közönség lát - vörös színű. A kétféle modell kétféle tervezési koncepciót képvisel. A 61 billentyűs modell a könnyű hordozhatóság jegyében készült, míg a 88 billentyűs modell finom formavilágával jól mutat a színpadon.

Könnyű és AA méretű elemekről is működik
Számtalan szolgáltatása mellett a KROSS nagy előnye a kis súlynak köszönhető hordozhatóság. A 61 billentyűs modell mindössze 4,3 kg, a hordozható kategóriában ez a hangszer a legkönnyebb. A 88 billentyűs modell - zongora érzetet keltő kalapácsmechanikás billentyűzetével - 12,4 kg súlyú. Mindkét modell hálózati adapterről vagy hat darab AA méretű alkáli, illetve nikkel-metál hidrid akkumulátorokról üzemeltethető.

Kiváló zongora, elektromos zongora, és dobhangok
A Korg szintetizátorok a professzionális zenészek körében igen nagy népszerűségre tettek szert. A KROSS az élvonalbeli hangszerekből vette át a zongora, az elektromos zongora és a dob hangszíneket, és mindezeken kívül még egy sor olyan hangzást is tartalmaz, amely a maga kategóriájában semmilyen más hangszerben nem található meg. A zongora hangminta a háromszintű Velocity-vel, valamint a pedál lenyomásakor megjelenő pedál zajjal, minden apró megnyilvánulásában a valódi, akusztikus zongorák játékérzetét kelti. A hangszerben a zongorán kivül a pianínó hangszín (amely a PCM szintetizátorokban ritkaságnak számít), valamint a Korg híres és jellegzetes SG-1D Sampling Grand hangszíne és az M1 Music Workstation hangjai is megtalálhatók. Az öt klasszikus elektromos zongora hangja a munkaállomás akusztikus zongora hangszíneihez hasonlóan rendkívül élethű. Az effektek megfelelő beállításával teljessé teheti, az elképzelésének megfelelően alakíthatja ki a hangzást. A hangszerben a dalok készítéséhez nélkülözhetetlen dob hangok is helyet kaptak.

Hihetetlen mennyiségű hangzás
Mivel hordozhatósága miatt a KROSS-t a legkülönfélébb helyzetekben használják majd, hangszínek tekintetében is széles választékot kell nyújtania, felül kell múlnia a korábban éllovasnak számító modelleket is. Ezért az előző tipusokhoz, például az X50-hez és a PS 60-hoz képest, körülbelül kétszeres PCM adatmennyiséget tárol. Egyrészt rendelkezésre állnak a közkedvelt Rock, illetve jazz orgonák, a vonósok, és a jól ismert szintetizátor hangzások. Másrészt, az említetteken kívül, a hangszerben a játék zongorán, a harmonikán, a kombó orgonán, és a templomi orgonán kívül olyan hagyományos hangszerek is megtalálhatók, mint például a szalagosSampler és a különféle harang-szerű hangok, valamint a Dance és az elektronikus zenéhez elengedhetetlenül szükséges hangszínek. Ez utóbbiak olyan egyedi hangzások, melyek egyetlen hasonló kategóriás szintetizátorban sem fordulnak elő. A tervezés célja az volt, hogy csak egyetlen hangszerre, a KROSS-ra legyen szükség.

A Sound Selector segítségével a kívánt hangzás gyorsan és könnyedén kiválasztható
A KROSS-ban található számtalan hangszín közül a kívánt hangzás kiválasztását két, külön erre a célra szolgáló kezelőszerv teszi egyszerűbbé. A kategória tárcsával először válasszon a zongora, az elektromos zongora, az orgona, a harang, a szintetizátor, a basszusgitár, vagy a vonós kategóriák közül. Ezután forgassa a Sound Selector-t, és válassza ki a kívánt hangot. Ezzel a módszerrel a kiválasztást gyorsan elvégezheti anélkül hogy eltévedne a hangszínek között.

Favorites funkció, mely lehetővé teszi, hogy 64 kiválasztott hangzást vagy audió formátumú dalt egyetlen gombnyomással elérhessen
Az elkészített saját hangzások vagy a gyakran használt hangzások közül 64-et 4 bank 16 gombjához rendelhet, így ezeket a hangszíneket egyetlen érintéssel előhívhatja. Ez a módszer élő játék vagy dal készítés közben rendkívül kényelmessé teszi a munkát. A "kedvenc" gombokhoz - a hangszíneken kívül - audió formátumú dalokat is kijelölhet.

Professzionális minőségű EDS-i hangkeltő rendszer
Az EDS-i hangkeltő rendszer a Korg legnépszerűbb hangszereiben található, kiváló minőségű EDS/EDS-X rendszer továbbfejlesztett változata. A rendszer egyidőben hét, öt inzert és két Master effekt használatát teszi lehetővé. 
A jól ismert effektek, mint a Delay, ReverbChorus, Flanger, és forgó hangszóró mellett a 134 kiváló hangú effekt között számtalan Korg fejlesztésű "REMS" technológiás erősítő modell és egy robot hangú Vocoderis helyet kapott.

Külső mikrofon vagy más jelforrás csatlakoztatásának lehetősége
A MIC IN aljzat (6.3 mm-es Jack) közvetlen mikrofon csatlakoztatást tesz lehetővé. Ha a hangszeren játszó zenész énekel is és egyedül van a szinpadon, nincs szükség külön keverőre. A készülék LINE IN bemenetére (3.5 mm-es sztereó Jack) audió lejátszót csatlakoztathat, ennek segítségével zenei alapot szólaltathat meg.

Quick Layer, illetve Split funkció
A megfelelő gombok segítségével elvégezheti a Layer, illetve Splitbeállításokat. Először válassza ki a használni kívánt programot, majd a megfelelő gomb megnyomásával engedélyezze a Layer vagy Split funkciót. Bekapcsolt állapotban a képernyőn megjelenik a választott funkció és kiválaszthatja a Layer másik hangszínét vagy a Split pontot. A beállítást kombinációként mentheti el.

Sztereó audió felvevő, rájátszási (Overdub) lehetőséggel
A beépített sztereó audió felvevővel nem csak magáról a KROSS-ról készíthet felvételt, hanem a csatlakoztatott mikrofon vagy a bemenetre érkező külső jelforrás hangját is rögzítheti. A felvett Track-eket visszajátszhatja, illetve dal vagy demo készítésekor ismételt rájátszásokat készíthet. Az audió felvételeket WAV formátumú fájlként SD kártyára (ezt külön kell megvásárolnia) mentheti, illetve az ott tárolt WAV fájlokat visszatöltheti a hangszerbe. Az adatok kezelését számítógéppel teheti egyszerűbbé.

Az Electribe-ból már jól ismert Step szekvenszer, 16 Track-es MIDIszekvenszer, Drum Track, és Arpeggiator
A KROSS-ban az Electribe sorozat jól ismert Step szekvenszere található. A szekvenszer tizenhat gombjával egyenként be- vagy kikapcsolhatja a hangokat, így gyorsan és könnyedén 64 lépésből álló saját ritmusokat készíthet. A könnyen szállítható KROSS minden olyan alapfunkcióval rendelkezik, melyre egy zenei munkaállomásnál szükség lehet, így használhatja például a kvantálásra is képes, 16 Track-es MIDI szekvenszert, a Copy és Paste funkciókat, és egyenként szerkesztheti a hangeseményeket. Az SD kártya (külön kell megvásárolni) és egy számítógép segítségével SMF formátumú adatokat kezelhet. A KROSS egy teljesértékű Workstation és zenekészítő eszköz, melynek Drum Track funkciója lehetővé teszi, hogy a megfelelő gombok megnyomásával különféle ritmusokkal egészítse ki a zenét. A beépített Arpeggiator segítségével nem csak szintetizátor hangzásokat, hanem gitár és basszusgitár riffeket is készíthet.

USB-n keresztül számítógéphez csatlakoztatható
A KROSS-t USB segítségével számítógéphez csatlakoztathatja, így MIDIadatokat forgalmazhat. A KROSS Editor és a Plug-In Editor használatával a számítógépen egyidőben számtalan paramétert jeleníthet meg és elvégezheti ezek szerkesztését is. A számítógépen futtatott DAW szoftverben a KROSS szoftver szintetizátorként jelenik meg.

Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Raktáron: 1 db
479 900 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek

Adatok
Cikkszám:
192263
Tömeg:
15 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!