Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

Tascam DR 07X digitális felvevő
Tascam DR 07X digitális felvevő
59 500 Ft
ÚJ

Tascam DR 07X digitális felvevő

Egy új sztenderd a kézi felvevők kategóriájában

A DR-07X követi az elődei által megkezdett irányvonalat, azonban számos új funkciója révén jóval többre képes mint a korábbi modellek.

A DR-07X egy sztereó kézi felvevő, beépített kondenzátor mikrofonokkal, melyek akár 125dB hangnyomást is képesek kezelni. A mikrofon pozíciója változtatható A-B és X-Y beállítások között, így a felvételi szituációhoz igazíthatjuk a sztereó képet: A-B esetben szinte az egész teret rögzítjük, míg X-Y-ban jobban fókuszálhatunk egy adott forrásra.

Használata rendkívül egyszerű - szinte minden fő funckiót dedikált gombbal érhetünk el, így biztos, hogy nem késünk le a pillanatról!

Megnövelt használati idő

A DR-07X csupán két AA elemet használ, mely beépített mikrofonokkal való rögzítés mellett akár 17.5 óra felvételi időt is eredményezhet a megszokott L/R WAV 44.1kHz/16bit minőség mellett. Amennyiben mégtovább szeretnénk üzemeltetni, megtehetjük USB-s mobil telepekkel.

A rögzített anyagok microSDXC kártyákra kerülnek, melyből akár 128GB méretűeket is képes kezelni - így akár 192 órányi felvételt is készíthetünk WAV-ban, vagy 896 órát 320kbps MP3-ban.

Beépített audio interfész

Az USB számítógéphez való csatlakoztatásával a DR-07X USB-s mikrofonként kezd el funkcionálni - így használhatjuk voiceover munkákhoz, podcasthoz és élő közvetítésekhez, vagy csupán feldemózhatjuk vele ötleteinket közvetlenül a számítógépünkre.

Hasznos funkciók minden élethelyzethez

A DR-X széria fő újításai a plusz funkciókban jelentkeznek, melyek révén nagyban megkönnyíthetik munkánkat. A "jump back" és különböző visszajátszási tempo révén könnyedén készíthetünk átiratokat a felvett interjúkból - amennyiben pedig nehezen érthető lenne, a beépített EQ-val segíthetünk ezen.

A Pre-record funkció 2 mp-es biztonsági "előfelvételeket" készít, így akkor sem maradunk le a kezdésről, ha egy kicsit később kapcsolnánk. De használhatjuk az "auto record" funckiót is, mely egy adott bemeneti jelszint felett automatikusan elindítja a felvételt.

A Peak Reduction, Auto level és Limiter azért felel, hogy soha sem kelljen attól aggódni, hogy a hirtelen hangerő növekedés miatt torz, használhatatlan felvételeket rögzítsünk.

Szintén rendkívül gyorsíthatja a munkánkat az "Overwrite mode" és az "Overdub recording" - az első esetében rávehetünk a korábbi felvételre, melyet egyszer vissza is vonhatunk, míg a másik egy új fájl hoz létre, az eredetit változatlanul hagyva.

Eszközök kifejezetten zenészek számára

A DR-07X speciálisan zenészeit igényeit célozza: a beépített reverb effektet mind a feljátszás, mind a visszajátszás közben hallhatjuk - csiszoltabbá téve nyers felvételeinket.

A beépített hangoló szintén remek használatot tehet a napi gyakorlás során. 

Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Raktáron: 1 db
59 500 Ft
Részletek

Adatok
Cikkszám:
647187
Tömeg:
120 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!