ÚJ

Yamaha DGX 660 zongora + ajándék Roland fejhallgató

Raktáron 1 db

Yamaha DGX-660+Ajándék Roland RH-5 fejhallgató

Az új DGX-660 gyakorlatilag egy stílusos, kalapácsmechanikás digitális zongora, roskadásig töltve a szintetizátoroknál megszokott funkciókkal, amelyek nem csak a zongorázást, de a tanulást, zenefelvételt és zenéid megosztását is lehetővé teszi.

A rengeteg hangszínen, oktató funkción, dalszöveg- és kottakijelzőn, ritmuskíséreten túl, most már mikrofon csatlakoztatási lehetőség is rendelkezésedre áll, hogy egy jót szórakozz. Ha csatlakoztatsz mikrofont, akkor effektezheted is a hangodat, amelyet vagy a beépített hangszórón hallgathatsz, vagy hangrendszerre továbbkötve hangtechnikán is előadhatod a produkciód, de mindez semmi, ha csatlakoztatsz hozzá egy USB-s pendrive-ot, akkor el is mentheted az előadásod, amelyet bármikor újra lejátszhatsz számítógépen, illetve, meg is oszthatod barátaiddal, családoddal.

Válaszd ki a kedvenc zongorádat, és hogy milyen akusztikai környezetben szóljon

A Piano Room funkcióval a zongorád hangzását, virtuális akusztikus környezetét változtathatod. Választhatsz többféle zongora hangszín közül, és megváltoztathatod, hogy úgy szóljon, mintha egy szobában lenne a zongora, vagy színpadon, vagy koncertteremben. Virtuálisan még a zongora fedelének nyitottságát is szabályozhatod.

Énekelj!

Csatlakoztass mikrofont a DGX-660-hoz, hogy énekelhess, miközben zongorázol, vagy miközben előre megírt zenét játszol le a hangszeren. Ha zenét játszol le, akkor a dal szövegét (ha a file, amit lejátszol, tartalmazza) meg is jeleníti a hangszer.

Csatlakoztass iOS készüléket vezeték nélkül

Külön megvásárolható vezeték nélküli adapterrel zenét, MIDI zenét tudsz streamelni a hangszerbe/hangszerből. Használd a hasznos appokat zenelejátszáshoz, tanuláshoz. Hasznos app például a Chord Tracker, amely az iOS készüléken tárolt zenédet analizálja, lekottázza az akkordokat, és ha XF formátumba konvertálod a dalt, akkor le is lejátszhatod a hangszeren.

Világklasszis nagyzongora hangszín, Pure CF hangminta-vételezés

A Pure CF hanggenerátor több éves zongorafejlesztési és hangszín-mintavételezései tapasztalat eredménye. A zongora hangmintájának alapja a Yamaha CFIIIS koncertzongora. Ennek a Yamaha nagyzongorának a hangzását, dinamikáját reprodukálja a Pure CF.

Zongora játékérzet, 88 billentyűs, súlyozott GHS kalapácsmechanika

A GHS (Graded Hammer Standard) 88 billentyűs mechanika lenyomásérzete nehezebb a mély tartományban, ugyanúgy, mint a hagyományos zongoráknál.

Damper Resonance

A damper resonance funkció modellezi a hagyományos zongora pedálhasználata során keletkező rezonanciát. A végeredmény egy nagyon realisztikus, a hagyományos zongorához nagyon hasonlító pedálhasználat.

Kotta- és dalszöveg-kijelző

A hangszer LCD kijelzője képes dalszöveget vagy kottát is megjeleníteni, ha például egy MIDI dalt vagy a beépített dal közül valamelyiket lejátszod. Ha a beépített felvevővel dalt veszel fel, annak a kottáját is megjelenítheted. Dalszöveget abban az esetben tud megjeleníteni a készülék, ha a MIDI dal, amit lejátszol, tartalmazza azt.

Live! Cool!, és Sweet! hangszínek

Autentikus gitárok és vonós hangszínek, ütős basszusgitár... A Live!, Cool! és Sweet! hangszínek tökéletesen kiegészítik azt a több száz hangszínt, amit a hangszer tartalmaz. Rendkívül részlet gazdag, élethű hangszínek, amelyeket különleges odafigyeléssel, gondossággal készültek, amelyeket a Yamaha elsőként a csúcskategóriás szintetizátoraiban jelentetett meg.

USB Audio felvétel és visszajátszás

Vedd fel játékodat tömörítetlen CD-minőségű WAV formátumban USB pendrive-ra, az Audio Recorder segítségével! A dalokat számítógépre másolva akár saját CD-det is összeállíthatod vagy megoszthatod Facebookon. A saját, mentett dalod (vagy más, tömörítetlen WAV formátumú dalt) a pendrive-odról le is tudod játszani a hangszerben.

Akkordfogás egyszerűen

A beépített kísérő-automatika figyeli, hogy balkézzel milyen akkordot fogsz le, és abban a hangnemben, az általad választott stílusban és tempóban felépít egy komplett zenei kíséretet, dobbal, basszusgitárral, kísérő hangszerekkel. A Smart Chord segítségével, kezdőként, már egy ujjal is komplex hangzatokat hozhatsz létre.

Stílusajánló, azaz válaszd ki stílusodat egyszerűen

A Style Recommender segít zenei kíséretet választani, ha már érzed, hogy a zenédnek hogyan kellene lüktetni, de nem tudod, milyen stílust válassz hozzá. Játssz le pát hangot a ritmusban, amit gondolsz, és a stílusajánló kilistázza az ajánlott stílusokat

Csatlakoztass mp3 lejátszót, okostelefont

Az AUX bemenetre csatlakoztathatod mobileszközödet, elindítva a dalt, a DGX-660 hangszóróján szólal meg, így a hangszer egyben Hi-Fi eszköz is lehet. A DGX hangszórói erőteljesek, tisztán szólnak, és mindenféle zenei stílushoz használhatóak.

Hárompedálos opció

Amennyiben szeretnéd, hogy a DGX-660 még inkább olyan legyen, mint a hagyományos zongora, akkor vásárolhatsz hozzá egy pedálkonzoltis, amellyel már a zongoráknál megszokott három pedál is elérhető lesz (zengető, sostenuto, halkító). A zengetőpedál alkalmas a félpedál technikára (half-damper), azaz a zengetés mértéke függ attól, hogy a zongorista mennyire nyomja le a pedált.

Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
313 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.