Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

Yamaha Genos kisérő-automatikás szintetizátor
Yamaha Genos kisérő-automatikás szintetizátor
2 095 000 Ft
ÚJ

Yamaha Genos kisérő-automatikás szintetizátor

Üdvözöljük a digitális munkaállomások új világában. A Genos új mérföldkövet jelent a digitális munkaállomások hangjában, kivitelezésében és felhasználói élményében. Stúdióban, színpadon a Genos inspirálni, segíteni fogja zenei munkái során.

A legjobb hangminőségű digitális munkaállomás

A speciális Yamaha fejlesztésnek köszönhetően a Genos hangszínek minősége minden más digitális munkaállomás hangminőségét felülmúlja. A csodálatos CFX zongora, a magával ragadó vonós szekció vagy az ütős Revo! Dobok, felülmúlnak minden elképzelésen.

 • AEM (Articulation Element Modeling): AEM technológia szimulálja a hangszerek karakterisztikáját. Játék közben az AEM a megfelelő mintákat szólaltatja meg valós időben attól függően, hogy mit és hogyan játszik. A hangminták egyenletesen kapcsolódnak és szólalnak meg, úgy, mint ha az eredeti hangszert szólaltatná meg.
 • Revo!Drum/SFX Kits: Revo!Drum Kits a legvalósághűbb dobhangszínek. Ha egymás után ugyanazt a billentyűt üti le a hang minden alkalommal kicsit másként szólal meg, ettől az eredmény még természetesebb és realisztikusabb.

Tartalom

Komponál vagy előad, fontos a nagyszerű tartalom. Genos sokrétű tartalommal rendelkezik, 1,710 hangszer hangszíne, 550 kíséret minta, 216 arpeggio...

 • Minden készen a zenéléshez: A Genos nagyszerű tartalommal feltöltve már abban a pillanatban inspirál amit elkezd játszani rajta.

Effektek

Eddig még nem tapasztalt DSP erő Reverb, Distortion, Rotary Speaker és Compressor.

A Yamaha profi konzoljaiban található VCM technológiával felszerelve, a Genos rendelkezik minden olyan eszközzel, ami szükséges a tökéletes hangzáshoz. Az effektek nem csak nagyszerűen szólnak, hanem a grafikus interfacen is jól mutatnak.

Vocal Harmony & Synth Vocoder

Automatikusan alkalmazhat különböző Vocal Harmony effektet hangjára, énekhangjára vagy használja a Synth Vocodert, hogy hangja egyedi karakterisztikáját adja szintetizátorához és más hangszínekhez.

Bővítse zenéjét

Folyamatosan bővítheti a Genos tartalmát saját és vásárolt bővítőcsomagjaival. Az új hangszínek és stílusuk által nyújtott lehetőségek szinte határtalanok.

 • YEM (Yamaha Expansion Manager): YEM egy PC/Mac szoftver, mellyel a Yamaha hangszere bővítéseit kezelheti, sőt, lehetővé teszi, hogy saját hangszíneket és loopokat hozzon létre.
 • Integrált Flash memória: Saját hangszíneit a nagysebességű írással/olvasással rendelkező 1.8GB felhasználói memóriára rögzítheti és töltheti vissza..

Intuitív és gyors vezérlés

A Genos intuitív kezelőfelülete segíti a komponálásban és hangok készítésében.

 • Érintőképernyő: Válasszon és változtasson meg paramétereket közvetlenül a színes érintőképernyőn.
 • Programozható gombok: Játék közben sokszor előfordulhat, hogy gyorsan szüksége lehet bizonyos funkciókra. Válassza ki a funkciókat és állítsa be őket a 6+1 panelgombokhoz, egyetlen érintéssel előhívhatja a keresett funkciókat.

Style Engine

A Genos különböző ritmusos kíséret mintákkal rendelkezik és ezek a kíséretek („stíluskíséret”) különböző zenei műfajokat foglalnak magukban. A stílusok kidolgozott mintáival serkentik kreatívitását. Zenei gondolatait a Genos képes kiegészíteni.

Regisztrációs Memória

A regisztrációs memória lehetővé teszi, hogy a Registration Memory gomb segítségével elmentse (vagy “regisztrálja”) az összes kezelőfelület beállításait, majd egyetlen gombnyomással visszahívja azokat.

Valósítsa meg nagyszerű ötleteit

Kezdje el saját dalát, válasszon hangszínt és stílust hozzá. Készítse el a hangszerelést és rögzítse a dalt MIDI fájlba. Majd, vegyen fel újra néhány szólamot készítse el a demót vagy akár a kész anyagot.

Felvétel funkció (MIDI/Audio)

Rögzítse saját játékát audió (WAV) vagy szabvány MIDI fájlba (SMF) a Quick Recording funkcióval. Bonyolultabb hangszerelésekhez használhatja a Multi Recording funkciót, egy teljes értékű 16 sávos MIDI szekvenszerrel valósidejű és steptime módban dolgozhat.

Amikor elégedett a felvétellel, az eredményt a belső felhasználói meghajtóra vagy megosztás érdekében az USB memóriára is mentheti.

 • Digitális kimenet: Az új S/PDIF digitális kimeneten keresztül kompatibilis stúdió eszközökhöz csatlakoztathatja a hangszert vagy minőség romlás nélkül saját házimozi rendszerén élvezheti a Genos hangját.

Arpeggio

A 216 arpeggioval saját játékát színesítheti. Különböző típusok között találhatóak egyszerű hangszer arpeggiok, gitár pengetés effektek és vezérlő arpeggiók melyekkel szűrőket változtathatnak meg valós időben a Live Control segítségével.

Kiváló minőségű mechanika

Az FSX billentyűzet prémium kategóriás mechanikával és utánnyomásérzékenységgel rendelkezik. A billentyűk rendkívüli gyártási precizitással készültek, a billentyű ágy hihetetlen tartós, növelve a stabilitást és a gyors mechanikát. A 76 profi billentyűs hangszer megnövelt dinamika érzékenysége kifejező, dinamikus játékot tesz lehetővé.

Közvetlen hozzáférés

A (Direct Access) közvetlen elérés lehetőséget ad a Genos funkciók közvetlen eléréséhez. Nyomja meg a Direct Access gombot majd egy panel gombot vagy lábkapcsolót, mely a kijelzőn kapcsolatos vezérlőhöz kapcsolódik.

Bővítse játékát (Style Engine)

Bármely zenei műfajban játszik a Genos kész kiváló kíséretével, ütős dobjaival és erős DSP effektjeivel megvalósítani gondolatait. Még sohasem született tökéletesebb személyes háttérzenekar.

Fűszerezze játékát (Multi Pads)

A Multi Pad-ok előre felvett ritmusos rövid audió dallamok és loopok indítását teszik lehetővé, ezekkel is tovább színesítve játékát.

 • Audio Link Multi Pad: Multi Padok nem csak a MIDI adatokat tudják kezelni, hanem lehetővé teszik, hogy egyedi, új pad tartalmat, saját (WAV) adatait játszhatja vissza zenélés közben.

Kiváló minőségű kimenet

A professzionális megszólalás érdekében a Genos audió kimenetét teljesen átterveztük

 • Új kimeneti áramkör: Az új 32bites digitális audió konverter (DAC) kiváló minőséget biztosít a széles frekvencia tartományban, a Genos mindig szépen kihallatszik a zenékben.
 • Sub kimenet: A Genos négy alkimenettel (Sub line-out) csatlakozóval rendelkezik, melyeket különféle helyzetekben tud használni.

Fizikai tulajdonságok

 • Méretek (Szé x Ma x Mé): 1234 x 138 x 456 mm
Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Raktáron: 1 db
2 095 000 Ft
Részletek

 

 

Adatok
Cikkszám:
675166
Tömeg:
13 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek