Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

Yamaha PSR-E373 szintetizátor
Yamaha PSR-E373 szintetizátor
119 900 Ft

Yamaha PSR-E373 szintetizátor

Igazi remek, népszerű belépő színtű és árú hangszer, mindennel, amire Neked, vagy ajándék vásárlás esetén e megajándékozottodnak szüksége van a kezdéshez és ahhoz, hogy a lelkesedést fenntartsa.

Ha szintetizátort keresel, a szintetizátoroknál általános 61 billentyűvel, és nem akarsz a nem dinamikus (azaz nem billentés-érzékeny) hangszerekkel bajlódni, akkor ezt a hangszert neked találták ki. Az E373 billentyűzete dinamikus (vagy billentés-érzékeny), azaz reagál a hangszer arra, hogy milyen erősen nyomod le a billentyűket, ha lágyabban játszol rajta, lágyabban szól, ha erősebben nyomod a billentyűket, dinamikusabban szól Főként ez teszi ezt a hangszert a legnépszerűbb belépő-szintű hangszerré ebben az belépő árkategóriában.

A PSR-E373-ba 622 hangszínt épített a Yamaha. Nyilván, ki fogod próbálni a zongorát. Sőt, többfélét is, mert nem mindegy, hogy klasszikus darabot játszol, sztenderd nagyzongora hangon, vagy pop dalokat modern zongora hangon. Esetleg, egy jó hamisra hangolt zongorán játszol valami ragtime-ot. De ha még klasszikusabb vizekre evezel, akkor egy csembalót is ki fogsz próbálni. A 70-es 80-as évek pop, rock elektromos zongoráit, orgonáit biztosan fogod tesztelni. Az orgonáknál valószínű el fogsz időzni, mert ha van olyan dal, zenedarab, amihez illik az orgona, akkor a templomi, színházi orgonáktól a rock és jazz orgonákig ezekkel a hangszínekkel órákig elleszel. Ha a hagyományos hangzások híve vagy, akkor a vonósok, szimfonikus hangszerek, kórus hangzások lesznek, amelyek először beszippantanak, de ha a szintetizátoros, technos dolgokban utazol, akkor szintén nem fogsz egykönnyen leszakadni a hangszerről. A népi hangszerek pedig meditációra, kísérletezésre invitálnak, a szitártól a kalimbáig eltelik majd elég sok idő, amíg végigteszteled őket.

A hangszer hangzásvilágára sem lesz panaszod, a Yamaha folyamatosan fejleszti a hangszínbankját, ebbe a hangszerbe az új LSI technológia került, amivel a Yamahára az ebben a kategóriában található hangszerekre eddig is jellemző kiváló hangminőségén, effektminőségén még tovább csiszolt. Bizonyos hangszíneket (Super Articulation Lite Voices) a felsőkategóriás Yamaha szintetizátorok szuper-artikulációs, extrém részletesen kidolgozott hangszínbankjából emelték át ebbe a hangszerbe. Ezek azok a hangszínek, ahol a fúvósoknál hallod a hangszeren játszó előadó lélegzetvételét, a gitároknál a gitáros ujjzaját, ahogy csúszik a fogólapon, stb.

Az extra funkciók hab a tortán. Zenei stílussal tud kísérni a hangszer (kísérő-automatika), ahol egy lefogott akkorddal vezérled a hangnemet, amelyre egy komplett kíséretet felépít a hangszer, basszusmenettel, dobbal, az általad kiválasztott zenei stílusra jellemző hangszerekkel (orgonák, vonósok, gitárok, szintetizátorok, stb.). Te megmondod, hogy milyen stílus érdekel, választasz valami pörgős latin (Bossa Nova, Salsa, Mambo, stb.), disco (ModernDisco, 70sDisco, stb.), Dance (ClubBeat, SkyPop, USHipHop, stb.) vagy akár a Swing&Jazz, R&B, Ballad kategóriából valamilyen zenei stílust, megadod a tempót, a hangszer pedig hozza neked a kiválasztott zenei stílusra jellemző minden elemet.

Gyorssikerek az oktató funkcióval: a beépített dalokat a hangszer megtanítja eljátszani, külön balkézzel, jobbkézzel, akár úgyis, hogy megvárja, amíg a megfelelő billentyűket lenyomod.

Szállítási Költség
Ingyenes
Raktáron: 1 db
119 900 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
warranty:
1 év
Cikkszám:
685812
Tömeg:
4,6 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!