Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

Yamaha YDP 143 R Digitális zongora
Yamaha YDP 143 R Digitális zongora
303 000 Ft
ÚJ

Yamaha YDP 143 R Digitális zongora

Yamaha YDP-143 

Ideális szekrényes (állványzatos) digitális zongora kezdőnek és haladóknak. 

Érvek mellette: ahhoz képest, hogy a Yamaha piacvezető a digitális zongorák terén, ez a modell olcsó. Hangja, minősége kitűnő

 

A Yamahától megszokott zongorahangzás

A Pure CF hanggenerátor több éves zongorafejlesztési és hangszín-mintavételezései tapasztalat eredménye. A zongora hangmintájának alapja a Yamaha CFIIIS koncertzongora. Ennek a Yamaha nagyzongorának a hangzását, dinamikáját reprodukálja a Pure CF.

Kitűnő játszhatóság és játékérzet

A GHS (Graded Hammer Standard) 88 billentyűs mechanika lenyomásérzete nehezebb a mély tartományban, ugyanúgy, mint a hagyományos zongoráknál. A fekete billentyűk matt felületűek, emiatt kevésbé csúsznak

A pedálhasználattal a zongoraélmény még realisztikusabb

A zengetőpedál alkalmas a félpedál technikára, azaz a zengetés mértéke függ attól, hogy a zongorista mennyire nyomja le a pedált. A damper resonance funkció modellezi a hagyományos zongora pedálhasználata során keletkező rezonanciát, attól is függően, hogy a billentyű lenyomás a pedál lenyomás előtt vagy után történik). A végeredmény egy nagyon realisztikus, a hagyományos zongorához nagyon hasonlító pedálhasználat.

Digitális zongora, klasszikus repertoárral

Az YDP143 tartalmaz zenedarabokat, amelyet le tud játszani, de mellékelve vannak a dalok kottái is, így tanulási célra is használható.

Rögzítsd játékodat

A beépített dalrögzítő segítségével két sáv rögzíthető és visszajátszható. A két sávot úgy is fel lehet venni, hogy feljátszod külön a balkezet, külön a jobbkezet, vagy akár két különböző sávot, pl. egy adott zenedarab két szólamát, akár külön hangszínnel is. Gyakorlásra is kitűnő a funkció, hiszen ha pl. külön tanulsz egy darabot a balkézzel, és külön a jobbkézzel, akkor a már megtanult balkezes részt feljátszhatod, és a jobbkezet könnyebb lesz úgy megtanulni, hogy a zongora lejátssza az általad rögzített balkéz szólamot.

A főbb funkciók gyors elérése

A "Digital Piano Controller" iOS app letöltésével, és iOS készülék csatlakoztatásával (külön kábel vagy Apple Camera Adaptor szükséges) a tablet/okostelefon érintés-érzékeny képernyőjén vezérelheted a zongorát vezérelheted, hangszínt válthatsz, rögzítheted játékodat. Egyszer kipróbálod, és többé nem szeretnél élni nélküle :)

Hangszín kombinációk

A különböző hangszíneket érdemes végigpróbálni, vannak olyan darabok, amelyek például fantasztikusan szólnak orgona hangszínen. De ettől még többre is képes az YDP143: szólaltass meg egyszerre két hangszínt! Remek kombináció például a zongora hangszín mellé egy vonós hangszínt rendelni, úgy zongorázni, hogy egy vonós szekció is szól, csodálatos, éteri élmény.

Optimális hangzás, bármilyen hangerő mellett

Korábban, kisebb hangerő mellett a digitális zongorák dinamikája, magas és mély hangtartománya lecsökkent, ezzel a hang kevésbé volt élethű, mint nagy hangerőn. A Yamaha IAC (Intelligent Acoustic Control) kiküszöböli ezt a problémát, a hangerő mértékének megfelelő mély- és magaskiemelést hajt végre. A végeredmény valósághű, telt hangzás, bármilyen hangerő mellett.

Fejlesztett fejhallgató használati élmény

A Stereophonic Optimizer technológia használatával a Yamaha arra is ügyelt, hogy a fejhallgatóban hallható hangzás térbeli érzete élethű legyen. Így, fejhallgatót használva is úgy érezhetjük, mintha valóban zongora szólna a közelünkben. Ez nem csak azért fontos, mert a tanuló zenei környezettel szemben támasztott igényességét növeli, hanem azért is, mert ha több órán át fejhallgatót használ, akkor hamarabb elfárad, ha nem megfelelő az akusztikai környezet.

Csatlakoztasd a zongorád számítógéphez, mobileszközhöz

Hagyományos USB-kábellel csatlakoztatható az YDP143 számítógéphez vagy mobil eszközhöz, amely kreatív, szórakoztató, oktató funkciókkal segíti a zongorázást. iOS készülék csatlakoztatásához szükség van külön kábelre (pl. Yamaha UD-BT01 vagy Lightning-USB Camera Adaptor), ha tanácsra van szükséged, keress bennünket elérhetőségeinken. Szoftverek, appok segítenek abban, hogy vezéreld a zongorát, zenét rögzíts, vagy megtanulj zenéket, úgy, hogy a tanulandó zene kottáját, vagy a lefogandó hangot a kijelzőn látod.

Összefoglaló

Összességében, ahogy látod, a Yamaha YDP-143 egy alap kategóriájú digitális zongora, amely a többi, olcsó vagy még olcsóbb hangszerhez képest igényességével kitűnik a tömegből (külön odafigyelés a fejhallgató kimenetre, a hangerőhöz képest módosított hangkép, a mély billentyűk lenyomás érzete nehezebb, a fejlett pedálfunkciók, stb.). Érződik rajta, hogy olyan cég gyártja, aki több mint száz éve foglalkozik zongorakészítéssel. Ha most töröd a fejed zongoravásárláson, akkor az a legfontosabb, amit ajánlunk megfontolni: a mechanika. Elég-e a GHS mechanika? Árkategóriájában az YDP-143 mechanikája tökéletes, de ebben a kategóriában még nincsenek olyan mechanikák, amelyek a kezdő tanuló igényét nagyon hosszú távon kielégítik, újrakezdőknek, gyakorlott zongoristáknak sem ajánljuk.

Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Rendelhető
303 000 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek

Adatok
Cikkszám:
548621
Tömeg:
49 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!