Roland BK5 szintetizátor

Raktáron 1 db
Termékjellemzők
  • Sokoldalú billentyűs hangszer, kíséret-automatikával és beépített hangszórókkal
  • Hangszínek sokasága, Music Assistant és változatos kíséretek a legkülönbözőbb zenei műfajokban (beleértve a kelet-európai, latin-amerikai és ázsiai stílusokat is).
  • Könnyen átlátható, grafikus kezelőfelület
  • A kiváló Reverb, Chorus, EQ és többsávos kompresszor effektek mellett, több tucat multi-effektet is tárol a hangszer
  • Stílus kompatibilitás a Roland BK-7m/E-széria/ G-széria/VA-sorozat hangszerekkel
  • Az SMF, MP3, WAV és Rhythm formátumok közvetlen kezelése USB memóriáról és azonnali audio felvételkészítés USB memóriára
  • Automatikus akkord felismerés az SMF fájloknál
  • Video kimenet az SMF/MP3 dalszövegek külső képernyőn történő megjelenítéséhez

Hátlap

Első osztályú egyszemélyes zenekar

Egy hangszer, egy zenész… A BK-5 bemutatkozásával, a Roland egy újabb mérföldkőhöz ért a kíséret-automatikás hangszerek fejlesztésében. A BK-5 csúcsminőségű, megújult hangszínei párosulnak egy felhasználóbarát kezelő felülettel és számos új lehetőséggel. Ez a hangszer tökéletes választás az "egy személyes zenekarként" működő szórakoztató zenészek számára, illetve a hobbi vagy amatőr zenészeknek egyaránt.

  

Hanggenerátor

A BK-5 csúcsminőségű hanggenerátora több mint 1,100 lenyűgöző hangszín és több tucat dob- és ütős készletet megszólaltatását teszi lehetővé.  A hangszer egy időben 128 hang megszólaltatására képes, kompatibilis a legelterjedtebb hangszínkiosztás-formátumokkal (GM2, GS és XG Lite). Ennek köszönhetően a Standard MIDI File formátumú dalok a BK-5 kiváló hangszíneivel szólalnak meg lenyűgöző minőségben.

Kreatív működtetés

A MIDI fájlok belső hanggenerátorral történő megszólaltatása mellett a BK-5 lehetővé teszi audio fájlok lejátszását és kezelését is. Külső USB memóriáról MP3 vagy WAV fájlok játszhatók le közvetlenül (betöltés nélkül!), a hangszer szabályzóival megváltoztatható a dalok hangneme és tempója az ének hangtartománynak és előadásmódnak megfelelően. A BK-5 Center Cancel funkciójával minimalizálható bármelyik audio dal fő ének szólama, a karaoke felhasználás érdekében.

USB kompatibilitás

A BK-5 képességeinek bővítéséhez, különböző USB tárolóeszközöket csatlakoztathat az USB porton keresztül, ami lehetővé teszi a zenei fájlok lejátszását és módosítását/ mentését. Az USB porton keresztül felvételeket is készíthet az előadásról. Ezeket a felvételeket audio fájlként (WAV, 44.1 kHz/16-bit lineáris formátum) tárolja a USB eszköz.

  

Video kompatibilitás

A BK-5 video kimenetére külső monitor csatlakoztatható, amely lehetővé teszi, hogy előadás közben a közönség vagy a többi zenész kövesse a dalszövegeket vagy a dalok akkordmenetét. Varázsolja az előadást vizuális élménnyé!

Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
281 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.