Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

TC ELECTRONIC D-TWO effekt processzor
TC ELECTRONIC D-TWO effekt processzor
243 000 Ft

TC ELECTRONIC D-TWO effekt processzor

Kiállítási darab!

Ajánlatunk kizárólag erre az 1 db termékre vonatkozik.

 

 

TC Electronic D-Two Multitap Rhythm Delay: a D-Two bevezetésével a TC Electronic-nak ismét sikerült kifejlesztenie egy élvonalbeli technológiát, és így bővíteni annak lehetőségét, ahogyan effekt processzoroddal dolgozhatsz.

A legmodernebb hardver 24 bit felbontású A/D és D/A konverterekkel dolgozik és 24 bit RAM-mal rendelkezik. Az egyedülálló tervezés biztosítja, hogy a berendezésből kijövő késleltetések mindig pontosak. A legjobb lehetséges audio minőség.

A D-Two megjelenése vadonatúj tulajdonságkat ad a TC utolérhetetlen minőségéghez: megfizethetőséget! A csúcs külső megjelenésen kívül a D-Two Ritmus Tap Delay több, mint 20 év know-how és tapasztalat-halmazt is magában hordoz.

Amikor a TC Electronic bemutatta a TC 2290-t, a professzionális audio ipar egy kivételes eszközt kapott, amivel kitűnő delay effekteket lehetett előállítani. A TC 2290 bemutatása óta a digitális delay processzorok ugyanazon elv alapján épülnek fel. A D-Two RITMUS Delay bemutatásával a TC forradalmasította a késleltető koncepciót a ritmus delay minták hozzáadásával. Ezzel a D-Two a legkülönlegesebb késleltetővé vált, ami csak valaha létezett.

A D-Two szabványos késleltetése egy visszacsatolt hurkon alapszik. Az audio jel a hurkon keresztül csatolódik vissza, amelynek eredménye az ismétlésekben hallatszik.

A D-Two delay/feedback stratégiája különbözik a hagyományos késleltető termékektől. A D-Two-ban az ismétlések olyan tap-ekből származnak, amelyeket nem csatolnak vissza a késleltető vonalba. Ez lehetővé teszi, hogy a D-Two kimenetén kézben tartható számú ismétlések jelenjenek meg, a kezelést megkönnyítve ezáltal.

Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Raktáron: 1 db
243 000 Ft
Adatok
Cikkszám:
0004018
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!