Boss RC-30 loop station pedál

Rendelhető
Iker Sztereó sávok, beépített effektek és profi ki/bemenetek


A BOSS a LoopStation-ök 10. évfordulóját ünnepli az új RC-sorozat megjelenésével. A csapat egyik kiválósága az RC-30, egy Twin Pedál többsávos looper, két szinkronban futó sztereó sávval és beépített loop effektekkel. Akár mikrofon is csatlakoztatható a fantom tápos XLR bemenethez. Akár háromórányi felvétel lehetséges közvetlenül a belső memóriába, ráadásul menet közben effektezhetünk is. Az USB 2.0 csatlakoztatás lehetővé teszi a loopjaink külső lementését, és WAV fájlok importálását, exportálását.

Iker Sztereó Loopok
Iker sztereó sávokra hozhatjuk létre loopjainkat – mindkét sáv külön-külön szabályozható dedikált hangerő faderekkel és sávválasztó gombokkal. Az Auto felvétel funkció segítségével kényelmesen loopolhatunk, ilyenkor ugyanis a játékunk megkezdésekor indul a felvétel, így még azzal sem kell foglalkozni, hogy pontosan indítsuk a rögzítést. A Count-In mód aktiválásával egy együtemes beszámolást fogunk hallani a felvétel megkezdése előtt. Menet közben vissza is vonhatjuk a legutolsó felvételt (Undo/Redo). A háromórás felvételi idővel a határ a csillagos ég!

Beépített effektek
A világhírű BOSS effektek kedvelői biztosan nagyra értékelik az RC-30-ba beépített kreatív effekteket. A Bend Down effekttel hangmagasság nyújtást érhetünk el. A Step Phaser lépésenként változtatja a hang fázisát. A Sweep Filter az aktuális tempóval szinkronban változtatja a vágási frekvenciát. A Tempo delay-el a tempóval szinkronban lévő visszhang effektet érhetünk el. A Lo-Fi effekt szándékosan lerontja a hangminőséget egyedi hangkaraktert hozva létre. Ezentúl, külső készülék hozzáadása nélkül is megeffektezhetjük loopjainkat.

Mikrofon bemenet
Énekesek közvetlenül csatlakoztathatják kedvenc mikrofonjukat az RC-30 XLR mikrofon bemenetére, mely fantom táp kiadására is képes, így akár kondenzátor mikrofon is használható. Felénekelhetünk szólamokat, egymásra helyezhetjük őket, komplett vokálokat hozhatunk létre élőben, de rögzíthetjük bármilyen akusztikus hangszer hangját, vagy akár zörejeket is és kiváló loopokat kreálhatunk. Nem muszáj zenésznek lenned, hogy beléphess a LoopStation-ök világába!

Ritmus segéd
A loop frázisok tökéletes tempóban tartásához használhatjuk az RC-30 beépített ritmusait is felvétel közben. Tízféle ritmus típus közül választhatunk, mint például a Rock, Pop, Funk, Shuffle, R&B és Latin. Külön hangerőszabályzó áll rendelkezésre a ritmus hangerejének változtatására, a tempót pedig lépésenként és TAP tempó segítségével is állíthatjuk. Továbbá az ütemmutató is meghatározható. A frázis mentésekor a ritmus típusa és az ütemmutató is megjegyzésre kerül.

USB Csatlakoztatás
Egy szabvány USB kábellel csatlakoztathatjuk az RC-30-at számítógéphez is és learchiválhatjuk az RC-30 frázisokat computerre. Továbbá a számítógépből WAV fájlokat tölthetünk közvetlenül az RC-30-ba. Az RC-30 elfogad 16-bit/44.1kHz WAV fájlokat egészen 1.7GB méretig.

AUX Input
Amellett, hogy felvehetünk gitárral, vagy basszusgitárral és a felvételeket lejátszható loopokká alakíthatjuk, külső sztereó zenelejátszót is csatlakoztathatunk az RC-30 AUX IN bemenetére. Így egy digitális zenelejátszó hangját könnyedén felvehetjük és loopolhatjuk.Specifikáció:


Névleges Bemeneti szint
MIC IN: -40 dBu (változtatható)
INST IN: -20 dBu
AUX IN: -10 dBu

Bemeneti Impedancia
MIC IN: 4 k ohm
INST IN: 1 M ohm
AUX IN: 22 k ohm

Névleges Kimeneti szint
-20 dBu

Output Impedance
1 k ohm

Javasolt terhelési impedancia
10 k ohm vagy nagyobb

Felvétel/Lejátszás
Maximum felvételi idő: körülbelül 3 óra
Maximum frázis memória: 99 frázis
Sávok száma: 2
Adat Formátum: WAV (44.1 kHz, 16-bit lineáris sztereó)

Ritmus típus
Hi-Hat, Kick & Hi-Hat, Rock 1, Rock 2, Pop, Funk, Shuffle, R&B, Latin, Percussion

Effekt típus
BEND DOWN, STEP PHASER, SWEEP FILTER, TEMPO DELAY, Lo-Fi

USB Interfész
Hi-Speed USB

Szabályzók
REC/PLAY/OVERDUB pedál kapcsoló, STOP/TAP TEMPO pedál kapcsoló, MIC INPUT LEVEL szabályzó, MEMORY DOWN gomb, MEMORY UP gomb, MEMORY WRITE gomb, MEMORY DELETE gomb, RHYTHM OUTPUT LEVEL szabályzó, RHYTHM ON/OFF gomb, RHYTHM TYPE gomb, RHYTHM TAP TEMPO gomb, TRACK 1 tolópotméter, TRACK 1 SELECT gomb, TRACK 2 tolópotméter, TRACK 2 SELECT gomb, LOOP FX ON/OFF, LOOP FX TYPE gomb, PHANTOM kapcsoló

Indikátorok
POWER indikátor, REC/PLAY (DUB) indikátor, PEAK indikátor, TRACK 1 STATUS indikátor, TRACK 2 STATUS indikátor, BEND DOWN indikátor, STEP PHASER indikátor, SWEEP FILTER indikátor, TEMPO DELAY indikátor, Lo-Fi indikátor

Kijelző
7 szegmenses, 2 karakteres (LED)

Csatlakozók
MIC IN aljzat: XLR típus (szimmetrikus/fantom táp: DC 48 V, 10 mA),
INST IN aljzat (L/MONO, R): 1/4" jack típus,
AUX IN aljzat: Sztereó mini jack típus,
OUTPUT aljzatok (L/MONO, R): 1/4" jack típus,
FOOT SW aljzat: 1/4" TRS jack típus,
USB Csatlakozó,
DC IN aljzat (DC 9 V)

Táp ellátás
DC 9 V: Alkáli (AA, LR6) vagy szén-cink elem (AA, R6) x 6,
AC Adapter (PSA sorozat: külön megvásárolható)
* Újratölthető Ni-MH elemek nem használhatók.

Áramfelvétel
Maximum 195 mA (DC 9 V)

Várható elem élettartam folyamatos használat esetén
Alkáli elem (AA, LR6): kb. 7.5 óra
Szén-cink elem (AA, R6): Kb. 1.5 óra
A fenti adatok változhatnak az aktuális használattól függően.

Tartozékok
Owner's Manual, Információs lap ("USING THE UNIT SAFELY," "IMPORTANT NOTES," and "Information"), Alkáli elem (AA, LR6) x 6

Opciók (külön megvásárolható)
AC Adapter (PSA sorozat), Lábkapcsoló (FS-5U, FS-6)

Méret és súly

Szélesség
173 mm
6-13/16 inch
Mélység
158 mm
6-1/4 inch
Magasság
57 mm
2-1/4 inch
Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
71 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.