Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

Behringer XENYX Q502 USB keverőpult
Behringer XENYX Q502 USB keverőpult
32 900 Ft

Behringer XENYX Q502 USB keverőpult

Milliónyi boldog és hűséges vásárlóval, a BEHRINGER XENYX keverők egyedül állnak kategóriájuk csúcsán. Felsőkategóriás mikrofonnal felszerelve, és olyan egyedi szolgáltatásokkal, amik csak a legdrágább konzolok sajátjai, az újgenerációs XENYX Q Sorozat USB keverői tökéletesen kiszolgálnak fellépéseiden, és korszerű eszközöket biztosítanak számodra, hogy lenyűgöző felvételeket készíts. Ezek a típusok dedikált, „vezetéknélküli-kész“ integrációval bírnak az új ULM sorozatú USB mikrofonjainkhoz, elsőként az iparban. A beépített USB/Audió interfésszel, az „egygombos“ monó csatornás tömörítővel és a (bizonyos modelleken elérhető) KLARK TEKNIK FX eszközökkel a XENYX Q Sorozatú USB keverők mindazzal a felvevő és vágó szoftverrel és lehetőséggel bírnak, aminek segítségével számítógépedet egy teljes, csúcsteljesítményű stúdióvá alakíthatod.

MI AZ A TÖMÖRÍTŐ?

Kérdezd meg a hivatásos hangmérnököket, hogy mi a kedvenc külső feldolgozó módszerük, és nagy részük ugyanazt fogja mondani – dinamikus sűrítés. Mi a sűrítés? Örülünk, hogy megkérdezted. A sűrítés tulajdonképpen meghatározza a jel dinamikatartományát, leveszi a hangos hangok szintjét, és feltolja a lágyabb hangokat, hogy szónikus egyensúlyt alakítson ki. De a sűrítés használata finom művészet, amit sok kezdő hangtechnikusnak, de még a középhaladóknak is nagy nehézséget jelent elsajátítatni. A mi „egygombos“ tömörítőnk elérhető az összes monó csatornán és könnyen kezelhető, még belépőszintű felhasználóknak is. Ezzel az egy gombbal könnyen tekerheted a tökéletes mennyiségű sűrítést hangszerekhez és énekhanghoz, ezzel erőteljes, ütős, tiszta mixeket létrehozva. Ebben az eszközkategóriában ez ritka tulajdonság – de általános az összes XENYX Q Sorozatú USB keverőnél.

FELETTES SZÓNIKUS MIKROFON ELŐERŐSÍTŐ

Minden XENYX keverő közös tulajdonsága: a kiváló hangzás, illetve a high-headroom XENYX mikrofon előerősítő. Ezek a korszerű mikrofon előerősítők hatalmas lépést jelentenek a hangtechnika fejlődésében, és könnyen megállják a helyüket a legdrágább önálló mikrofon erősítőkkel való összehasonlításban is. A XENYX előerősítők óriási, 130 dB-nyi dinamikatartományt ajánlanak fel, 10 Hz – 200 kHz-ig terjedő sávszélességgel. Ezekkel a kiemelkedő mikrofon előerősítőkkel felszerelve, a XENYX keverők annyira áttetsző, kristálytiszta teljesítményt nyújtanak, hogy azt hihetnéd, valaki feltuningolta a mikrofonodat, amíg nem figyeltél.

FENSÉGESEN ZENEI BRITT EQ

Az 1960-as ’70-es évek Brit konzoljai megváltoztatták a rock and roll hangzását – nélkülük a Brit Invázió meg sem történhetett volna. Azok a legendás keverőpultok hamarosan a mérnökök irigységének tárgyává lettek, és ezeket gyártották az egész világon. A csatorna EQ a XENYX keverőn ugyanazon az áramkörön alapszik, hogy telíthesd a jeleket melegséggel és hihetetlenül részletes zenei karakterrel. Még ha bőkezűen alkalmazod, ezek az EQ-k akkor is bemutatják az édes feledést és remek hangminőséget.

FELVÉTELRE KÉSZEN

Volt idő, amikor a felvételi eljárás rengeteg drága eszközt kívánt, ami azt jelentette,hogy az átlagos zenésznek ki kellett bérelnie egy stúdiót – és ez elég drága volt. Ma már a modern technológia gyakorlatilag bárkinek lehetővé teszi a saját felvétel lehetőségét, aki rendelkezik számítógéppel. Hogyan tudod mindazt a zenét, ami a fejedben jár belerakni a számítógépedbe? Itt kerülnek képbe a XENYX Q sorozatú keverők. A beépített, kétirányú sztereó USB/Audió interfésznek köszönhetően ezek küzül bármelyik keverőt közvetlenül rá tudod dugni PC vagy Mac számítógépedre egy egyszerű USB kábel segítségével. Ami elvisz minket a szoftverekig...

MIT SZÓLSZ NÉHÁNY INGYEN SZOFTVERHEZ?

Mivel teljesen ki akarod használni a XENYX QX sorozat keverőinek felvételi és podcast lehetőségeit, egy csomó szoftvert letölthetővé tettünk a www.behringer.com -on ,köztük az Audacity (a legnépszerűbb nyílt forráskódú hangszerkesztő), Podifier, Juice, Podnova és Golden Ear (podcast szoftverek nagy választéka) programokat. A doboz megnyitása után már készen is állsz PC vagy Mac számítógépeddel a fellépésre! Kapsz még több,mint 100 virtuális hangszert és 50 FX plugint, ezzel egy teljes házi vagy mobil stúdióvá alakítva számítógépedet bemenettől kimenetig.

XENYX Q502USB

Fellépsz a helyi kávézóban, vagy csak egy gyors közérdekű közleményt kell tenned? Az egyszerű hangzás az egyszerűen kiváló XENYX Q502USB-ért kiált, ezért az 5 bemenetes 2-buszú keverőért, ami mindent megad, hogy hihetetlen hangzásod legyen. Az alaplapi fantomáramnak köszönhetően a Q502USB XENYX mikrofon előerősítője kezelni tudja mind a dinamikus, mint a stúdió-szintű kondenzátoros mikrofont. Eleganciája egyszerűségében rejlik, a brit stílus, 2-sávos EQ meleg és zenei hangszín korrekciót nyújt. A Q502USB rendelkezik még RCA CD/Szalagos I/O-val, ami hasznos előadás közti szünetekkor zenelejátszáshoz vagy előadásod felvételéhez.

KIEMELKEDŐ ÉRTÉK

Mindegy, hogy milyen hangkeverési igényeid vannak, a BEHRINGER QX sorozat USB keverői olyan teljesítménnyel és tulajdonságokkal bírnak, hogy a következő szintre emelik tehetségedet, olyan áron, ami biztosan meghökkent. Próbálj egyet ki még ma – még van egy a méretedben!

TARTALÉK TÁPEGYSÉGEK ELÉRHETŐEK A Q502USB-HEZ

A tartalék tápegységek ország-függőek – kérünk, bizonyosodj meg rendelésed előtt, hogy a megfelelő modellt választottad.

ÍRD MEG. VEDD FEL. KEVERD. OSZD MEG.

A TRACKTION 4 visszahozza a mókát a kreatív folyamatokba, ezért ingyen odaadjuk a kiválasztott BEHRINGER termékekhez. Ezzel az erőteljes, mégis egyszerűen használható zeneszerkesztő programmal, amihez hasonlót még sohasem láttál, mindent odahelyezünk az asztalodra egy képernyőnyi területre anélkül, hogy tengernyi legördülő és titkos menü zavarna, mint a legtöbb DAW esetén. A TRACKTION nem határolja be,hány zeneszámot vehetsz fel egyszerre, vagy hány effektet használhatsz. Igazából az egyetlen korlátozás a Mac vagy PC géped feldolgozóereje. Felvétel és vágás nem lehet ennél egyszerűbb; fogd meg, dobd bele, vágd meg, másold vagy illeszd be. Ha befejezted a "magnum opusod", oszd meg a többi „Tracktionossal“, hogy meghallgassák, együttműködjenek és megszerkesszék.

Néhány a TRACKTION 4 kiváló funkcióiból:

 • Natív FX pluginek kezdve a dinamikától a modulációig, visszaverődés, és tovább
 • Támogatás a harmadik féltől származó AU,VST és VSTi pluginekhez
 • Keverés automatizálás
 • Biztonságos felvétel
 • Loop felvétel
 • 64-bit, 192 kHz Keverő Motor
 • Audio Clip manipuláció
 • MIDI szerkesztő
 • Szűrők – Hang / Pan, Szintmérő, 4-sávos EQ, Aux küldés – fogadás és FX
 • Exportálás különböző fájlformátumokba, mint .wav, .aif és .mp3
Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Rendelhető
32 900 Ft
Részletek
 • Felsőkategóriás ultra-alacsony zajszintű, high-headroom analóg keverő
 • Korszerű XENYX, fantomáramú mikrofon előerősítő, hasonló az önálló butik előerősítőkhöz
 • Stúdió-szintű tömörítő szuperkönnyű „egygombos“ funkciókkal és vezérlőleddel a profi énekhanghoz és hangszerhanghoz
 • Beépített sztereó USB/Audió interfész, hogy közvetlenül rácsatlakoztathasd számítógépedre
 • Ingyenes hangfelvevő, vágó- és podcast szoftver 150 hangszer/effekt pluginnel, amelyek letölthetőek a www.behringer.com-ról
 • Neo-klasszikus „Brit“ 2-sávos grafikus EQ a meleg, zenei hangzásért
 • Fő keverő, 2-sávos és szeparált fejhallgató kimenetek
 • 2-sávos bemenetek beállíthatóak fejhallgató, vagy fő keverő kimeneteknek
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
Adatok
Cikkszám:
0005012
Tömeg:
600 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!