Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

MARSHALL 2203 KK csöves gitár erősítő fej
MARSHALL 2203 KK csöves gitár erősítő fej
899 900 Ft

MARSHALL 2203 KK csöves gitár erősítő fej

Marshall JCM800 Kerry King Signature erősítő

2203KK Kerry King erősítő

Mennydörgő, sötét és fantasztikus metál hangszín, - bemutatásra kerül az új Kerry King JCM800 2203KK erősítő. A Marshall együttműködve Kerry King-el, új köntösbe bújtatta a legendás 2203-as erősítőjét, mely a The Beast azaz a Vadállat nevet kapta.

Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Raktáron: 1 db
899 900 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
Az eredeti JCM800 2203 1981-ben jelent meg, és az egyik legkedveltebb erősítő lett a rock gitárosok körében. Megkülönböztethető, semmi másra nem hasonlító állati ordítása standard maradt az erősítők közt. Idő közben Kerry, a Slayer gitárosa megalkotta gyermekét, a Vadállatot.

Tudva, hogy a gitárhangzása egyedi, mint ő, az erősítő új EQ-t kapott, és a trendekkel teljesen ellentétben modifikálta a közepeket, így alkotva meg saját hangzását. Időközben beépítésre került egy zajzár is, ami elengedhetetlen kelléke a szaggatott gitárjátékának. A Vadállat időközbeni változataival rengeteg koncertet adott kezdettől fogva, és sok stúdiófelvételen is játszott, egészen eddig. Kerry egész karrierje alatt Marshall erősítőket használt, a színpadi cuccukon folyamatosan ott volt/van a Marshall logó, és manapság 30 Marshall ládával a háta mögött áll a színpadra. A Marshall R&D csapata, mely a termékek fejlesztéséért felelős, szoros kapcsolatban állt Kerry-vel, így alkották meg a Vadállat küllső design-át és határozták meg e nagyszerű erősítő hangzását. Kerry számos alkalommal látogatta meg a Marshall gyárat, folyamatosan kipróbálta a prototípúsokat, és a 2006-2007-es turnén már minden este ezt használta, a road-okkal is teszteltette..

A 2203KK egy 100W-os egycsatornás, Master volume-val ellátott full csöves UK gyártású erősítő fej. A végfok részbe, ellentétben az eredeti 2203-al szemben négy darab KT88-as végfokcső került, melyektől melegebb, és ütősebb lett a hangja. Kerry az erősítőhöz Mode Four 280-as ládákat használ, melyek 3 inch-el magasabbak, mint a standard 1960-as ládák. Kiegyensúlyozott közép,- és gyomorszorító mély hangjával ideális választás a lehangolt gitárok számára.

A The Beast kapcsoló használatával hozzájutunk Kerry egyedi hangzásához. Újraalkotva az eredeti hangzásvilágát, beépítésre került egy ultra gyors stúdió minőségű zajzár, mely tökéletesen megfelel a hosszan kitartott hangok, és a szaggatott, gyorsan letompított, gyors lecsengésű hangok számára. A The Beast kapcsoló LED-je pirosan világít, amikor a zajzár aktív, és zöld színű, amikor a jelet levágás nélkül engedi át. Egy egyedi hangú EQ fókuszál a kiemelt torzított középhangokra, ahogy Kerry ízlésének, és hangzásának megfelel. A gate és assault kontrollok alapvetően meghatározzák a gitár jelének áthaladását az erősítőn, melyekkel variálható a küszöbszint (threshold) és az intenzitás mértéke (intensity). A 2203KK külső design-át Kerry non-figuratív tetoválása ihlette. Ezt a tetovált mintát nyomtatták az erősítő elején található fekete borításra, a Marshall felirat alá, és ez alapvetően meghatározza a fej kinézetét. Ezek a törzsi tetoválási minták határozzák meg az erősítő aranyozott fém burkolatának feliratait, és ugyan ezek a motívumok fedezhetőek fel az egész erősítőn mindenhol design elemként.

Kerry utolsó szavai:

a 2203KK már az első számú erősítőm, és az is fog maradni. Hajtsd ki, és élvezd, mint a legjobb erősítőt a földön!!!


oTeljesítmény: 100 W (RMS)
oHárom sávos EQ
oZajzár
Adatok
Cikkszám:
0007009
Tömeg:
23 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!