Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

Boss BR 800 Digitális felvevő
Boss BR 800 Digitális felvevő
134 900 Ft

Boss BR 800 Digitális felvevő

Termékjellemzők
Egyszerre 4-sáv vehető fel és 8-sáv, plusz egy sztereó ritmus sáv játszható le
EZ Recording funkció, mely interaktív módon vezeti végig a felhasználót a felvételi folyamaton.

Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Raktáron :  1 db
134 900 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
Termékjellemzők
Egyszerre 4-sáv vehető fel és 8-sáv, plusz egy sztereó ritmus sáv játszható le
EZ Recording funkció, mely interaktív módon vezeti végig a felhasználót a felvételi folyamaton
Kiváló gitár, basszusgitár és ének effektek a BOSS vezető processzoraiból válogatva
Song Sketch felvétel a gyors sztereó WAV formátumú rögzítés érdekében
Beépített, új fejlesztésű dobgép szerkesztő szoftverrel
A készülék működik USB audio átalakítóként és DAW vezérlő felületként is
Tartozék Cakewalk SONAR 8.5 LE szoftver, audio loop-okkal és kíséret sávokkal
Beépített sztereó kondenzátor mikrofon az azonnali felvétel érdekében
Érintő szenzorokon alapuló, kecses új kezelőfelület
Tartozék 1GB SD kártya (ez akár 32GB SDHC kártyáig bővíthető)
Működik hat darab AA elemről, USB busz tápról és AC adapterről (tartozék) is
A komplett, hordozható zene-felvevő megoldás
A BR-800 megjelenésével a BOSS folytatja az elérhető árú, elemes-hordozható, többsávos best-seller stúdió készülékek tradícióját. Az új, kecses design, az érintő-érzékelős gomboknak és az SD-kártya tároló médiának köszönhető. Egyszerre négy sávon rögzíthetünk, valamint nyolc sávot játszhatunk le, továbbá egy külön sztereó sáv áll rendelkezésünkre a beépített ritmusok lejátszására. A BR-800 beépített effektjei között megtaláljuk a GT-10/GT-10B effekteket, a VE-20 ének effektjeit és 'vocal harmonist'-jét, valamint egy COSM alapú akusztikus gitártest modellezést is. Az EZ Recording funkció interaktív módon végigvezeti a felhasználót a felvételi műveletsoron. A BR-800 beépített sztereó mikrofonja segítségével, bármikor azonnal megkezdhetjük a felvételt (Song Sketch).

EZ Felvétel
Akár részletes, soksávos felvételt készítünk, akár sztereó kültéri rögzítést végzünk, a BR-800 minden esetben egyszerű, gyors felvételi folyamatot biztosít. A kezdők imádni fogják az EZ Recording módot, mely interaktív módon vezeti végig a felhasználót a komplett rögzítési műveletsoron. Továbbá egyéb munkát segítő funkciók is megtalálhatók a készülékben, mint például a Retry funkció, mely automatikusan visszalép, és egyből lehetővé teszi a hibajavítást, vagy a Song Sketch, amely tulajdonképpen egy egy-gombnyomásos felvétel. Mindezek mellett beépített sztereó kondenzátor mikrofon is található a BR-800-ban, valamint DR-880 minőségű ritmus gép a dob és ütőhangszer sávok elkészítéséhez.

Professzionális effektek
A felvételeket a BR-800-ban található kitűnő BOSS effektekkel színesíthetjük. Az effektek zöme a BOSS zászlóshajó processzoraiból került át a BR-800-ba, mint például ének effektek a VE-20-ból, COSM gitár/basszus erősítő modellek és effektek a GT-10-sorozatból, valamint akusztikus gitártest modellezések az AP-1 előfokból. Ez utóbbi a piezzo hangszedőn keresztül felvett akusztikus gitár hangból, profi mikrofonozott, testhangokban gazdag modellezett hangzást hoz létre. Ebben a kisméretű felvevőben meglepően nagy processzor teljesítmény rejlik és remekül szólnak a beépített effektjei is.

Hordozhatóság
A BR-800 tápellátása megoldható a tartozék AC adapterről, vagy a mobilitás érdekében akár hat darab AA ceruza elemről is. A beépített sztereó kondenzátor mikrofonoknak köszönhetően bármikor azonnal felvehetünk akár éneket, akár akusztikus hangszereket. Az ilyen felvételeket segíti a Song Sketch funkció is.

Továbbgondolt USB funkciók
A BR-800 USB kompatibilitása számos számítógépes alkalmazásra teszi alkalmassá a berendezést. PC-re kötve a BR-800 működik USB-audio interfészként is, ahol felvétel közben akár a saját belső effekteket is alkalmazhatjuk. Ezen kívül használhatjuk a BR-800-at DAW szoftverek vezérlő felületeként is.

Adatok
Cikkszám:
000701
Tömeg:
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!