Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

MARSHALL JVM-410H gitár erősítő fej
MARSHALL JVM-410H gitár erősítő fej
549 000 Ft

MARSHALL JVM-410H gitár erősítő fej

A 100 Wattos JVM széria egy cső hajtotta erőmű, magába foglalja a klasszikus design-t, és a Marshall legendásan üvöltő JCM800, és Super Lead ,,Plexi" erősítőit. Időtlen alapját képezi minden klasszikus rock, és metal zenei hangzásnak, tartalmazva az elmúlt 40 év minden érdemét. Az okosan megkonstruált EL34-es végfok quartet az egyik legsokoldalúbb hangzást nyújtja a JVM számára

12 csöves erősítő egybe építve Mind a négy JVM csatornának 3 különböző módja van, különböző színnel megkülönböztetve ezek a zöld, narancs és piros színek, melyek az éppen aktuális csatorna melletti kapcsoló színei lehetnek.

12 teljesen egyedi és lábkapcsolható csatorna használható, a legtisztább tiszta és a legnagyobb torzítású hangképig, amit a Marshall valaha alkotott, mindenre jól használható. Harmónikusan gazdag és folyékony hangzás elégíti ki az igényeket mind a 12 erősítő módban.

Csúcsminőségű, kapcsolható hangzásvilág

Szállítási Költség
Ingyenes
Rendelhető
549 000 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
A négy JVM csatorna:

- Tiszta: a gain kontroll megfelelő használatával mind a három tiszta módban a klasszikus tiszta, és bluesos hangzást kapunk. Egyszerű, tiszta, tökéletes.
- Crunch: a Super Lead ,,Plexi" (zöld) hangzásától a 2203-ason át (narancs) egy felturbózott JCM800-as szörnyeteg hangjáig (piros) visz mindent, ez minden klasszikus rock fan álma.
- OD1: ez egy nagy torzítású csatorna, a legnagyobb torzítással, amit a Marshall valaha előállított. A hihetetlen hangzás és az extrém torzítás teszi lehetővé a ,,riffelős" száraz, és akár folyékony gitárhangok megszólaltatását, melyek tökéletesen alkalmasak metal és hard rock műfajokra.
- OD2: olyan, mint az OD1 de még több torzítással, mely inkább a középtartományokat célozza meg. Ezt az extrém modern high-gain csatornát nem lehet korlátok közé szorítani...

Áttekinthető felület.

A JVM előlapja egyszerű, és kompromisszumokat nem tűrő. Mind a négy csatornán különálló Gain, EQ, Volume és Reverb kontrollok vannak elhelyezve, az őket megillető Master szekcióval, melyek a Master Volume 1/2, Resonance és Presence kontrollok. Az átlátható felület következménye képen mindig látható a felületen, hogy éppen melyik funkció az aktív.

Tökéletes memória kapcsolhatóság és MIDI kontroll

A beépített kapcsoló logika nem csak a csendes és gyors kapcsolásról gondoskodik, hanem emlékezik a 12 erősítő mód kapcsolóinak állására, beleértve a Reverb on/off, és a Master Volume 1/2 kontrollokat is. Szóval, mikor módot váltunk, az utoljára használt beállításokat a beépített memória elmenti automatikusan. Az új, forradalmi lábkapcsoló technológiának és a MIDI kapcsolhatóságnak köszönhetően a JVM mindig rugalmas kezelést biztosít bármely rendszerbe illesztve.

Alap csatlakoztatások és kontrollok

Minden JVM-hez mellékelve van egy hat utas, teljesen programozható lábkapcsoló. Ez a forradalmi, UK-ban szabadalmaztatott technológia engedi kapcsolni az erősítő kezelő felületén a kapcsolókat (SWITCH STORE), vagy enged belépni a setup-ba (PRESET STORE - Channel, Mode, Reverb, FX Loop és Master Volume kapcsoló beállítások). A lábkapcsoló háromszínű LED-es színjelzéssel rendelkezik, mely színek megegyeznek a front panelon lévő kapcsolók aktuális színeivel/módjaival. Innentől nincs szükség rá, hogy a gitáros hátra forduljon az erősítő felé megnézni, hogy mi is az aktuális beállítás. A lábkapcsoló egy aszimmetrikus (itt monó), gitárkábellel csatlakozik az erősítőhöz, egy esetleges meghibásodás miatt így könnyen kicserélhető. A JVM Midi In és Thru csatlakozási lehetőségeit kihasználva bármilyen MIDI kapcsolású rendszerbe könnyen beilleszthető, így 128 komplett erősítő beállítás tárolható el. Például: csatlakoztathatjuk az erősítőt egy külső multieffekthez, amellyel vezérelhetjük a JVM-et. A beépített memóriának, és a kapcsolási lehetőségeknek köszönhetően a JVM lehetőségei határtalanok.

Stúdió minőségű Reverb

A beépített stúdió minőségű zengető párhuzamosan van kötve és mixelve a direkt jellel. A zengető áramkör csatorna váltás során elkerüli a reverb lecsengésének levágását, tehát kapcsoláskor az aktív zengető a beállításának megfelelően fog lecsengeni.

Hangos, és még hangosabb

A duál Master Volume növeli az erősítő kezelési rugalmasságát és hangerejét. Lábkapcsolón keresztül vezérelhető, így érhető el a solo boost, azaz a szólókiemelés. A Resonance és Presence kezelőszervek a globális EQ-t jelentik, kontrollálva a végfok reagálását a hangszórókra nézve. Ezek tehát más jellegű hangszín kontrollok, segítségükkel ízlés szerint beállítható a végfok dinamikája.

FX kontroll

A JVM két FX Loop-al rendelkezik, melyek a hátsó panelon helyezkednek el. Az egyik egy lábkapcsolható soros/párhuzamos loop, Level és Mix kontrollokkal ellátva. A másik loop egy soros loop, melyet nem kapcsolhatunk a lábkapcsoló segítségével. Külső MIDI effekt processzorok loop-ba kötésével, és MIDI-n keresztüli vezérlésével nincs megoldhatatlan kapcsolási akadály.

Csendes játék

A Standby bekapcsolásával a JVM emulált XLR csatlakozóval ellátott vonalszintű áramköre aktiválódik, így ezt a kimenetet használhatjuk akár csendes felvételre esti zenélések alkalmával.

Marshall Heritage

Minden JVM a Marshall gyárban készül Anglia szívében. Időt álló, tradicionális fázisokkal kombinálva, a legutolsó modern fejlesztést és gyártást alapul véve alkották meg a csúcsminőségű JVM-et. Minden alkatrész a legnagyobb precizitással kerül válogatásra, beszerelésre és tesztelésre, melynek eredménye képen a JVM igen alacsony zajszinttel dolgozik. A csúcsminőségű gyártási elvárások, és az aprólékos csőválogatás miatt egy új Marshall legenda született.

A hangszórókról

A JVM410C 2x12"-os kombó változatba két különböző típusú hangszóró került, ezek a Celestion Vintage, és Heritage típusok. Ezzel a kombinációval lefedhetjük azt a tágas és gazdag hangvilágot ahol, ütős mélyekkel, és széles spektrumban való hangzásban még tökéletesebb gitárhangot kapunk.


Teljesítmény 100 W, 5xECC83 & 4xEL84
Négy teljesen különálló csatorna
12 lábkapcsolható mód
Óriási, sokoldalú hangzásvilág
Őrült torzítás
Két láb kapcsolható
Master Volume
Stúdió minőségű, láb kapcsolható digitális reverb minden csatornára
Két FX Loop, egy láb kapcsolható
Forradalmi, 6 utas lábkapcsoló memóriával
Beépített kapcsoló memória mind a 12 módra
28 potméter és 8 kapcsoló biztosítja az átlátható használatot
Midi hozzáférés az összes kapcsolóhoz

Adatok
Cikkszám:
0007016
Tömeg:
22 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!