Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

MARSHALL MODE FOUR gitár erősítő fej Jim Marshall személyesen aláírt modeljel
MARSHALL MODE FOUR gitár erősítő fej Jim Marshall személyesen aláírt modeljel
490 000 Ft

MARSHALL MODE FOUR gitár erősítő fej Jim Marshall személyesen aláírt modeljel

Jim Marshall által dedikált darab!
A Marshall Mode Four erősítője a "két erősítő egy dobozban" design-t követi. A hibrid, és állatian üvöltő, 350 Wattos teljesítménye a legnagyobb színpadot is betölti. Nem csak az AMP 1 és az AMP 2 csöves előfok csatornái vannak teljesen szétválasztva, hanem mindkét csatorna külön ECC83-as csővel működik. Az erősítőtípus választástól függően a MF újrakonfigurálja a végfok szekciót. Mindkét erősítő résznek két módja van. Az AMP 1 a CLEAN és CRUNCH, az AMP 2 az OD1 és OD2 módokat tartalmazza, melyek teljesen láb kapcsolhatóak.
Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Raktáron: 1 db
490 000 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
AMP 1

Ez a klasszikus oldala a Mode Four-nak. Ha itt van valamelyik mód kiválasztva, a power amp szekció újrakonfigurálódik, és előállítja azt a félreismerhetetlen hangot, amely a 100 Wattos csöves végfokokra jellemző. A CLEAN mód hihetetlen dinamikát produkál, háromdimenziós tiszta és akár koszosabb bluesos hangja van. A CRUNCH mód a legendás JCM800 2203-at idézi, annak agressziójával és ütésével, de nagyobb torzítási szinten.

AMP 2

Ez a "sötét" oldala a Mode Four-nak. A gyomorba vágó teljesítmény mellett a hihetetlen high-gain, a mindent elsöprő torzítás lesz a domináns. Ha itt van valamelyik mód kiválasztva, a power amp szekció újrakonfigurálódik, és előállítja azt a mély sötét hangzást, amelyet a modern lehangolt gitárral játszó zenészek megkövetelnek. Ideális modern metal/numetal műfajokhoz, lehangolt 6 és 7 húros, valamint lehangolt Bariton gitárokhoz.

A meghatározó erő

Az egyedülálló MF design egy nagy teljesítmény-tartalékú erőmű, mely 8 Ohmon 350 Watt teljesítményt képes leadni. Az AMP 2 kompromisszumokat nem tűrő széles mély tartománya miatt nem csak a hangját és érzését idézi a full csöves erősítőknek, hanem azok ordítását is, csak eddig nem hallhatott hangerővel.

Teljes, professzionális használatKülön álló kontrollok mindét erősítőhöz, mint Gain, Volume, Bass, Middle, Treble.
Egyedülálló Scoop kapcsoló mindkét erősítőhöz, mely a közép tartomány frekvencia menetét változtatja meg
Az AMP 2 rendelkezik egy Tone Matrix kontrollal, mely egy háromállású kapcsoló, ami a hang középtartományát drámaian újrakonfigurálja. Ilyenkor az EQ kezelőszervek más tartományban működnek, használata sokkal drámaibb hatású, mint a Scoop kapcsolóé.
Láb kapcsolható funkció mindkét erősítő négy módjához, plusz beépített digitális reverb, és SOLO LEVEL kapcsolás egy 6 utas lábkapcsolón keresztül.
Soros/párhuzamos FX Loop választható jelszinttel (nem láb kapcsolható), mind a négy módra
A Master szekcióban Resonance, Presence és Volume kontrollok
Hangoló gép kimenet, az előlapon ennek Tuner Mute, - némítás kapcsolójával
XLR, és 6,3 mm-es emulált vonalkimenet
Túlterheltség elleni védelem
6 utas, LED-es lábkapcsoló (tartozék)
A meghatározó erő

Letöltések:Tulajdonságok Marshall MF350 350W-os gitárerősítő fej
Méret 753x300x215 mm
Tömeg 24 kg
Teljesítmény 350 Watt
Előfok csövek 2xECC83
Lábkapcsoló PEDL-10032 (tartozék)
Opcionális lábkapcsoló CBLA-00043
Adatok
Cikkszám:
0007028
Tömeg:
22 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!