Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

Korg D888 Digitális felvevő
Korg D888 Digitális felvevő
275 000 Ft
229 000 Ft

Korg D888 Digitális felvevő

A Korg D-sorozata ? ami eddig is a kiváló minőségú felvételről és az egyszerű kezelhetőségéről volt ismert - egy új, különleges digitális felvevővel bővült. A D888 felhasználóbarát felépítésének köszönhetően könnyen kezelhető bárkinek, aki ült már valaha egy szokványos analóg keverő előtt. Ugyanis a nyolc bemenettel és kimenettel rendelkező keverőben egy komplett nyolc sávos digitális felvevő bújik meg.

Táguló felvételi lehetőségek

Az új D888 Digital Recording Studio lehetővé teszi mindazt, amiről korábban digitális felvevőknél gondolni sem mertek. Az intuitív, valósidejű kivitel garantálja az azonnali eredményeket. Otthoni használat esetén a D888 egyszerűsíti a munkát ? a keverőfelület lehetővé teszi, hogy ne kelljen semmit átkábelezni, ha éppen felvételhez támad kedve.

A D888 kis tömege és hordozhatósága tökéletessé teszi a koncert közbeni felvételekre. A sokoldalú be- és kimeneti rendszer lehetővé teszi, hogy helyben készüljön felvétel a közönség felé menő jel zavarása nélkül. A kimeneti szekció ideális a lehallgató rendszer keverőjébe vagy egy nagyobb felvételi rendszerbe kapcsolásra. A 8 sávos szimultán felvétellel rögzíthet mindent, méghozzá úgy, hogy adottak a föléjátszási, javítási és későbbi módosítási lehetőségek.

Az otthoni stúdióban a felvett sávok egyszerűen áttölthetőek a D888 és a számítógépes rendszer között, köszönhetően a natív WAV felvételnek. Az adatok gyors továbbításáról az USB 2.0-ás csatlakozó gondoskodik, amivel a felvevő merevlemeze egy újabb meghajtóként jelenik meg. A MIDI kimenet MIDI időkódot generál, így bármilyen készüléket egyszerűen szinkronizálhat a D888-hoz.

Mixer mask

A D888 olyan kezelőfelületet nyújt, amilyet még sosem láthatott digitális felvevőn. Egy szokványos analóg keverőhöz hasonlóan minden csatornának megvan a saját szekciója, ahol megtalálhat mindent: trim vezérlőt, 3 sávos EQ-t, a send effektet és a pan-t is? mindegyiket a saját kezelőszervével. Ez lehetővé teszi, hogy egy pillantással átlássa az éppen aktuális beállításokat.

A mikrofonbemenetek között megtalálhatja a szimmetrikus XLR és TRS csatlakozású, fantomtáppal ellátható bemeneteket egyaránt. Az alaposan átgondolt elrendezés lehetővé teszi különböző jelforrások széles körű csatlakoztatását a nagyobb rugalmasság érdekében. A jó minőségű mikrofon-előerősítők a professzionális A/D konverterekkel párosítva biztosítják a kitűnő hangminőséget.

Mindezek mellett a keverő 40 biten, 44.1 kHz mintavételezéssel számítja a belső jeleket, ami túlszárnyalja a CD-minőséggel szemben támasztott elvárásokat. A nyolc független kimeneti elrendezés rendkívül sokoldalúvá teszi a készüléket, így a D888 rengeteg szituációban tökéletes választás. Individual Mode-ban minden kimenet közvetlenül a saját csatornájához kötött, remek lehetőséget adva az élő játék közbeni felvételre stúdióban és színpadon egyaránt. A készülék rendelkezik digitális S/P DIF kimenettel is, valamint két gondosan kivitelezett, külön hangerőszabályzóval ellátott fejhallgatókimenettel is.

Nem kell konvertálni - felvétel WAV formátumban

Mind a nyolc sávon egyszerre mehet lejátszás vagy készülhet felvétel. Minden egyes sávhoz nyolc virtuális sáv tartozik, amivel az összesen használható sávok száma 64-re nő. A sávokat minőségromlás nélkül keverheti egy másik sávra, ha fel akar szabadítani pár újabb sávot. Az egész mixet átkeverheti a sztereó Master sávra. Valójában 8 különböző végső mixet is rögzíthet, hogy később kiválaszthassa a leginkább tetszőt.

A non-destruktív szerkesztőeszközök mutatják a felvevő szekció képességeit ? lehetővé teszik a dal egész részeinek másolását, sávok felcserélését, törlést stb. A Visszavonás és a Újra parancsok lehetővé teszik bármilyen szerkesztési lépés közben az előtte-utána állapot meghallgatását, mielőtt elfogadná a változtatásokat. A szokásos felvétel mellett a punch in ? punch out felvétel precíz föléjátszást tesz lehetővé. Minden dalban négy helyjelző pontot és száz jelzőpontot helyezhet el a gyors dalon belüli navigáció megkönnyítésére.

A belső 40 GB-os merevlemez lehetővé teszi a több, mint 120 órás maximális felvételi időt.* Az egyszerű kezelhetőség érdekében a felvételi szekcióban megtalálja a megszokott transport kezelőszerveket. A D888 háttérvilágításos LCD kijelzőjén figyelheti a szükséges beállításokat.

Kézreálló effektezés

11 különböző effekttípus érhető el Master effektként, amit közvetlenül a vezérlőpanelről választhat ki. Minden csatorán megtalálhatja annak saját send vezérlőjét, emellett rendelkezésre áll a globális return vezérlő is, hogy a keverés minél pontosabban szabályozható legyen. A D888 valósidejű szemléletének megfelelően az effektek paramétereit is állíthatja a megfelelő vezérlő segítségével ? természetesen az effektbeállítások is mentésre kerülnek minden dalban.

A készülékben található egy belső metronóm, aminek jelét kiküldheti a Master és a Monitor kimenetre vagy külön csak a Monitor kimenetre is, így a zenészek követhetik az ütemet felvétel vagy előadás közben is.

Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Raktáron :  1 db
17
Kezdete: 2018.11.20   A készlet erejéig!
Megtakarítás 46 000 Ft
229 000 Ft
275 000 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Cikkszám:
000705
Tömeg:
3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!