Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

VOX AC 100 CPH gitár erősítő fej
VOX AC 100 CPH gitár erősítő fej
457 500 Ft

VOX AC 100 CPH gitár erősítő fej

Bemutatjuk a VOX erősítők új, teljesen csöves Classic Plus szériáját. Az EL34-es csövek házassága a klasszikus VOX rock & roll hangzással ötvözve, kiegészítve egy hi-gain csatornával.
Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Raktáron: 1 db
457 500 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek
Két csatorna, végtelen hangzásvilág
A Classic Plus széria full csöves gitárerősítői már csatorna válthatóak, lefedik a nagy részét a kristálytiszta hangoktól kezdve annak a modern, nagy torzízású hangzásvilágnak, amit manapság a modern gitárosok elvárnak. A mindkét csatornán a széles tartományokat lefedő kezelőszervek segítenek a végső cél elérésében.

1-es csatorna
Ez a csatorna lefedi a klasszikus AC30-as hangzást, a teljesen tisztától a „szakadt” overdrive hangzásig. Az EQ itt a VOX legendás Top Boost erősítőinek hangzását idézi, dicsekedve a Tone Cut kontrollal, melyet, ha feltekerünk eltűntethetőek a nagyon magas frekvenciás hangok.

2-es csatorna
Az 1-es csatornát elhagyva, a modern blues és klasszikus rock hangzáson át a nagy torzítású metál hangképig, és a folyós szólóhangokig mindent elérhetünk. A Bright kapcsoló alkalmazásával egy extra kondenzátort kapcsolhatunk a Gain kontrollhoz, ami megemeli a középmagas, és a fölötti magasabb frekvenciákat. Praktikus így használni alacsonyabb torzítású beállításoknál. Ezen kapcsoló alkalmazása tökéletes párosítás az „érdesebb” hangzású humbucker hangszedőknél, így jobban harap, és tisztább lesz a hangja. A Fat kapcsoló használatával több torzításhoz juthatunk, mely az erősítő közép frekvenciáit célozza meg, mely segíti az „éneklő” hangzást szólózás közben.

A Presence Control áramkör egy másik unikum tulajdonsága az AC családnak. Kombinálja az aktív teljesítmény erősítő visszacsatoló áramkörét egy passzív áramkörrel az előerősítő 2-es csatornájának belsejében. Nem csak a Presence kiemelésére szolgál (magas kiemelés), hanem letekerésénél magas frekvenciás szűrőként alkalmazhatjuk, melynek eredménye képen kevesebb lesz a torzítás, és veszít az agresszivitásából. Miután az erősítő csatornái teljesen különállóak, nem kell kompromisszumot kötni a kialakítható hangzásvilággal. Innentől kezdve úgy működik, mint két teljesen más erősítő, csak ugyan abban a burkolatban.

Adatok
Cikkszám:
0007054
Tömeg:
21 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!