Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

KORG XE20 kíséretautomatikás digitális zongora
KORG XE20 kíséretautomatikás digitális zongora
368 900 Ft
ÚJ

KORG XE20 kíséretautomatikás digitális zongora

Digitális zongora kísérőautomatikával, teljes koncert érzet a lakásban

A zongora 88 billentyűs, természetes tapintású billentyűzettel kialakított, beépítve pedig két típusú teljes értékű koncert zongorával rendelkezik. A beépített kísérő automatika segítségével, a gyakorlást könnyen átkapcsolhatjuk élő előadásra is. 
A könnyed kezelés és precíz játék érdekében a teljes kísérőautomatikát a bal kezével állíthatja, az XE20 pedig stílusosan követi a változásokat. Dallamokat, átkötő hangokat jobb kézzel adhat hozzá, így élőben bármikor elkápráztathatja hallgató közönségét!

Két teljes értékű koncert zongora

Az XE20 német zongorajátéka a világ egyik leghíresebb zongoragyártójától származik; számos zongorista kedvence a sokoldalú kifejező ereje miatt, kiemelkedő merész tónusa, ragyogó magas regisztere és árnyalt alacsony tartománya miatt.
Az olasz zongora világszerte híres gazdag rezonanciájáról és a játékosok stílusa iránti érzékenységéről. Ez a két hang választást kínál, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a játékélményből.

Hangok széles választéka

Több mint 700 kifejező és hiteles hang sokoldalú gyűjteményét kínálja, beleértve az elektromos zongorákat, orgonákat, szintetizátorokat, sárgaréz hangszereket, húros hangszereket, dobkészleteket és még sok minden mást, mind a tényleges akusztikus, mind a digitális hangszerekből. E valósághű hangok mindegyike élőben lejátszható, vagy felhasználható az XE20 automatikus kíséreteinek részeként.

Kedvenc dalok lejátszása és felvétele

Bármikor rögzítheti játékát, melyet vissza tud hallgatni. Amennyiben demo számokat szeretne lejátszani a szintetizátor segítségével, azt is megteheti a Song Mode segítségével bármely USB meghajtóról, MP3 formátumban, Wav formátumban vagy szabvány Midi file-okat. 

Kecses, karcsú kialakítás, hogy minden helyre passzoljon

Az XE20 mindössze 34 cm mély és csak 11,4 kg (csak a zongora). Sokoldalú funkciói központilag a kényelmes kezelőpanelen helyezkednek el, ugyanolyan kompakt stílust adva, mint egy tipikus digitális zongora, kiegészítő kísérettel és testreszabással. A vékony és könnyű kabinet minden szobában nagyszerűen használható, vagy egyszerűen hordozható és asztalra helyezhető, így további lehetőségeket kínál az XE20 élvezetéhez.

Fejlett hangszórók

Az XE20 hangszóróit úgy alakították ki, hogy rengeteg energiát és tisztaságot biztosítsanak. Ez az új lejátszási rendszer javítja az általános egyensúlyt, így még akkor is, ha az automatikus kíséretet engedélyezik, a dob és a basszus alacsony frekvenciája jelen lesz, miközben lehetővé teszi a zongorának, hogy kitűnjön.

Szoftverek

Az XE20-at olyan szoftverrel együtt szállítják, mint a Skoove díjnyertes zongora oktató szoftvere, hogy segítsen javítani a játékot, valamint a KORG Module app, amely még több hang elérését biztosítja. Továbbá a KORG Gadget 2 Le DAW zenei alkalmazása is a csomag tartalma.

BILLENTYŰ NH (Natural Weighted Hammer Action) 88 Billentyű (A0–C8)
ÉRZÉKENYSÉG 4 Típus, Soft (Light), Medium (Standard), Hard (Heavier), Fixed
HANGMAGASSÁG Transzponálás, Finomhangolás
HANGGENERÁTOR Stereo PCM
MAXIMÁLIS POLIFÓNIA 184 Hang (German És Italian Piano 120, Más Hangzáskan 64)
HANGOK Több Mint 705 Hangzás, 41 Bobkészlet (Beleértve A GM Kompatibilis Készletet)
STÍLUS 280 Preset, 2 Intro, 4 Viriations, 2 Fills, 1 Count In/Break, 2 Endings, Syncro Start/Stop, Tap Tempo
ZENEI STÍLUS Több Mint 64
DEMO 21
AUDIO LEJÁTSZÓ MP3, WAV(44.1kHz, 16bit)
SETTLISTÁK 4x10 Bank
METRONÓM Tempo, Beat, Volume
TEMPO 30-240
BEJÁRAT 6,3 Jack Lábkapcsoló, 3,5 Jack Audio Be
KIJÁRAT 2x 6,3 Jack, 3,5 Jack Fejhallgató
HANGSZÓRÓ 2x 18W
MÉRET 1312 X 336 X 118 Mm
Szállítási Költség
Ingyenes
Raktáron: 1 db
368 900 Ft
Adatok
Cikkszám:
289373
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!