Hangszerek nagy választékban fejérmegye legnagyobb hangszeráruházából! Akciós árak! Már több mint 30 éve!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/217-2927 +36-25/745-271

TC Electronic Voice live play
TC Electronic Voice live play
139 900 Ft

TC Electronic Voice live play

VoiceLive Play

Mindegy, hogy befutott zenész, vagy egy feltörekvő énekes kaparintja meg a VoiceLive Play-t, az eszköz olyan trükkökkel rendelkezik, hogy a segítégével az élő előadás még nagyszerűbbé válik. Egyszerűen csatlakoztassuk az MP3 lejátszót az AUX bemenethez és az eszköz reagál a bejátszott számok harmóniáinak megfelelően. A HIT funkció pedig nagy segítséget jelent abban, hogy a bekapcsolt effektekkel a refrén, vagy verse igazán átütő lehessen.

200-nál is több beállítás kedvenc számaink és példaképeink hangzása alapján
Csatlakoztassa az AUX bemenethez MP3 lejátszóját, és használhatja a Vocal Cancel, más névan az eszköz vokál-kioltó funkcióját is!
RoomSense – az eszközbe beépített mikrofon segítségével állíthatjuk be a harmóniák előjegyzését
Profi Hangzás

A mai producerek semmilyen másik olyan sávval nem foglalkoznak annyit, mint az énekkel. Tovább alakítják, csiszolgatják, mint bármelyik hangszert, a stúdióban felvett sávok száma is hamar elszalad. Most már ugyanaz a színvonal elérhető színpadi környezetben, vagy otthonunk kényelmében bárki számára. A VoiceLive Play abban nyújt valami egészen újat, hogy ugyanazt az élményt nyújtva tudunk zenélni, amiért kedvenc számainkat szeretjük, és mindezt pofon egyszerűen. Bevethetjük az a semmilyen plusz beállítást nem igénylő automata vokál-harmóniákat kíséretként, szólamduplázást, egy precíz EQ-t, valósághű, dús zengetést, és hard-tune segítségével robotozált énekhangot - röviden rendelkezik minden olyan lehetőséggel, amiktől a mai közismert számok olyan szerethetőek.

 Válassz egy zenei stílust, bármelyiket ...

A VoiceLive Play használata nem is lehetne ennél egyszerűbb. A GENRE gomb segítségével presetek százai között kutakodhatunk. Ha kiválasztunk egy stílust, akkor a VoiceLive Play megmutatja, hogy ahhoz melyik presetek passzolnak. Hogyha még nem használt ének célra készített multi-effektet, akkor is könnyedén bele fog tanulni, hogy hogyan érdemes a választott stílusnak megfelelően válogatni az effekt-beállítások között.

Még több letölthető tartalomból választhatja ki kedvenceit!

Hogyha az eszközben található többszáz preset nem lenne elég, a VoiceSupport nevű alkalmazással az eszközbe tölthet más beállításokat is - ingyen.

Hogyha saját presetet szeretne létrehozni, akkor a VoiceLive Play egyszerű és intuitív felületén könnyedén megteheti. Bármelyik presetet kedvencként kezelhetünk, ha megjelöljük Favorites-ként, akkor mindent megtettünk, hogy egy mozdulattal előhívhassuk kedvence beállításainkat.A HIT funkcióról ...

HIT az eszköz egy olyan funkciója, ami segít abban, hogy igazán ki tudjunk hangsúlyozni egy részt - gombnyomásra. Mindegyik preset esetében a HIT gomb lábkapcsolójának megnyomásával élesítünk egy olyan effekt-láncot, ami felteszi az i-re a pontot. Például a számot elkezdhetjük egy zengetővel, ha rálépünk a HIT kapcsolóra, akkor pedig a vokálharmóniáit, vagy a megafon torzítását, egyszerűen és azonnal.Tökéletes Harmóniák és Hangmagasság-korrekció

VoiceLive Play figyeli a zene harmónikus tartalmát. Az Auto Key lévén megállípítja, hogy az AUX bemenetre bejátszott zene alapján milyen harmóniákat illeszthetünk az énekre. Az eszköz rendelkezik egy újdonsággal is: a Roomsense nevű funkcióval, ami pedig nem az énekhez használt mikrofon, hanem a beépített mikrofon segítségével pásztázza, amit hall, és ennek megfelelően állítja be a hangmagasság-korrekcióját és a harmóniákat. A harmóniák megértéséhez és használatához nem kell profi zenésznek lenni, az eszköz nagyban segít, hogy az előadás még ezenibb lehessen.Énekelj a Vokál-kioltási funkció segítségével

Hogyha egy már ismert zenére éneklünk, az nagyban hozzájárulhat hogy jobban tudjunk fejlődni és előadni. Az eszköz AUX bejáratára csatlakoztatva az MP3 lejátszót használhatjuk bejátszásra, és a Vocal Cancel, azaz az ének-kioltás funkciójával az énekünk ki fog emelkedni a bejátszott eredeti zene ének-szólamához képest. Az USB-s aljzat segítségével pedig egy számítógép segítségével rögzíthetjük számítógépre, az éneket ...

Gyakorlat teszi a mestert!

Minden énekesnek szüksége van a gyakorlásra, de nem kell feltétlenül egy unalmas-időrabló elfoglaltságnak lennie, miért is ne élvezhetnénk? A VoiceLive Play rendelkezik külön a gyakorláshoz kifejlesztett funkcióval, ami segít felderíteni az előadott rész gynege és erős oldalait is, hogy min csiszolhatunk még ...

VLoop

A VLOOP™ egy olyan looper, ami segítséget nyújt abban, hogy úgy adhassunk elő, hogy a loopok mellett az effekteket is vezérelhessük.

RoomSense mikrofon

Az beépített sztereó RoomSense mikrofon vezérelheti a közelben levő hangszerek alapján, kiváltva a kábellel csatlakoztatott mikrofont, hogyha csak egy fülhallgatóval szeretnénk gyakorolni, vagy valamit kipróbálni, vagy pedig a segítségével a fülhallgatóban jobban tudjuk érezni, érzékeltetni a térérzetet.

Adaptív Tone funkció

A TC-Helicon eszköztárában szerepel egy Tone nevű funkció, ami roppant hasznos: egy alakító-EQ-t és egy dinamika-processzort vethetünk be (Kompressor és De-esser), hogy ízlésünknek megfelelően tudjuk a dinamikát és a hangképet vezérelni, könnyen beállítható, és a hangosítást is nagyban meg tudja könnyíteni. Egyszerűen csak beállítjuk és végzi a dolgát az algoritmus. A TC még egy adaptív kapuval is felvértezte az eszközt, hogy nagyobb zaj esetén, vagy egy közeli dobfelszerelés ne nyithassa ki a zaj számára a kaput, és természetesen a gerjedések kialakulásának is elejét tudja venni.

Több vezérlési lehetőség

Használjon MP-75-ös mikrofont illetve Switch-3-as lábpedált, hogy az előadást még jobban irányíthassa, távvezérelhesse, az effekteket és a loopolást irányítsa.

Még több Funkció

Teljesértékű jelút többek között Tone, Harmony, HardTune, Reverb és Double algoritmusokkal.
Használjon a számhoz tökéletesen illeszkedő harmóniákat az Auto Key Detection funkció segítségével (automata hangnem felismerő)
Csatlakoztassa MP3-lejátszóját, vagy az USB-aljzat segítségével bármilyen számítógépről streamelhet hanganyagot, miközben rögzíti amit énekel, és közben a vocal cancel - azaz az ének-kioltó funkcióval pedig ráénekelhet arra, amit hall ...
Kompatibilis az MP-75 ös korszerű Mic Control funkcióval rendelkező mikrofonnal.
Globális adaptíve EQ, Compressor, De-ess, Gate & Pitch korrekció (hangmagasság-korrekció)
2 bevethető szólam a VoiceLive-ból ismert NaturalPlay Harmóniákkal, valamint 2 szólamnyi szólamduplázás (humanizálással)
VLOOP™ élő előadást segítő looper undo/redo funkcióval.
RoomSense mikrofon az Auto Key, monitorozás és a gyakorlás feladataihoz.
A lábkapcsolók segítségével, vagy az Effects menüből is bevatkozhatunk, és kézzel is beállíthatjuk a használni kívánt harmónia-szólamokat.
Tallózzon több, mint 200 preset között, amik stílusok szerint vannak csoportosítva, ha valamelyiket kedvencként megjelöli (Favorite), akkor azonnal hozzáférhet.
Egy nehezebb rész begyakorlásához használatos funkció, a "Practice" segítségével külön kijelzőn figyelhetjük a hangmagasságunkat és az éneklés statisztikai adatait.
A hasznűlt effekteket könnyen testre szabhatjuk stílusok és a könnyen felismerhető ikonok segítségével.
Alacsony zajszintű Mikrofon előfok, ami képes a Mic Control funkcióra is.
Stereo XLR kimenetek.
Aux bemenet hordozható MP3-lejátszó csatlakoztatására.
Fülhallgató kimenet.
USB audio streamelésre és az ingyenes VoiceSupport szoftverrel való összekötésre (preset, software és backup célokra).
Kiegészítőként Switch-3 és/vagy MP-75 segítségével az élő előadáshoz még több funkciót vezérelhetünk egyszerre.
Az Effektek listája

Adaptive Tone (EQ, Kompresszor, De-ess és Gate), Pitch Korrekció, HardTune, Harmony, Double, Reverb, Delay, Flange, Chorus, Detune, Rotary, Distortion, Radio, Megaphone, Robot, Loop stb..

Szállítási Költség
Ingyenes
Garancia
24 hónap
Raktáron: 1 db
139 900 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hangszer1 Hangszeráruház a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek

Adatok
Cikkszám:
00207
Tömeg:
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!